LYKKELIGE: Gerry (75) har vært sammen med Darwin (70) i flere år.
LYKKELIGE: Gerry (75) har vært sammen med Darwin (70) i flere år. Foto: Jade Beall Photography

«Alle» elsker nakenbildene av det eldre kjæresteparet

Gerry (75) og Darwin (70) viser stolt frem kroppene sine, til tross for at alderen har satt sine spor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2016 tok fotografen Jade Beall, fra Arizona i USA, bilder av et eldre par.

Gerry (75) og hennes kjæreste Darwin (70) ville forevige sin kjærlighet foran kameraet, og stilte opp i fotostudioet uten klær.

Resultatet ble en bildeserie hvor de to omfavner hverandre og tydelig viser hvor høyt de elsker hverandre – og kroppene sine.

– Jeg elsker kroppen min. Jeg bruker stokk, jeg har problemer med synet, og brystene mine når meg til midjen. Men vet du hva? Jeg liker meg!, sa Gerry i forbindelse med fotograferingen.

Titusenvis av likes

Bildene ble postet på Bealls Facebook-side, og har hittil fått over 36.000 likes og tusenvis av kommentarer og delinger.

– Jeg tror det er mitt mest likte bilde, sier fotografen til TV 2.

Nylig postet hun på nytt bildene av paret på nytt, til stor glede for mange av sine følgere. Hun mener at samfunnet trenger å bli eksponert for flere bilder av alle slags kropper, også eldre.

– Vi skammer oss over de eldres kropper, og ler av dem og ruller på øynene hvis de kler seg sexy eller vil ha sex. Som om de ikke er mennesker! Det gjør meg sint å se folk bli behandlet uten respekt, så derfor vil jeg hylle det vi blir lært opp til ikke å hylle, sier hun.

NAKENT: Paret viser stolt frem kroppene sine, til tross for at alderen har satt sine spor. FOTO: Jade Beall Photography
NAKENT: Paret viser stolt frem kroppene sine, til tross for at alderen har satt sine spor. FOTO: Jade Beall Photography

Mange lar seg røre av bildene av paret.

«De ser så glade ut. Selv om du ikke synes disse kroppene er vakre (og det er de!), hvordan kan du ikke bli rørt til tårer av å se kjærligheten som er mellom dem?» spør én.

Fotograferte seg selv med mensen

Beall er vant til å ta bilder som utfordrer grensene for hva vi er vant til å se. Hun tar ofte nakenbilder av mødre med barna deres, som blant annet viser arr etter keisersnitt og rynker.

Denne uka publiserte hun et bilde av seg selv som er tatt mens hun menstruerer. Beall forteller at hun var redd for å poste det, men at frykten likevel drev henne til å gjøre det.

«Dette selvportrettet er et diagram på hvordan verden daglig minner meg på hvor ekkel jeg er. At mensen-blod er ekkelt (Men voldelige og blodige filmer er normalt)», skriver hun.