Skuffet Valen backstage på MGP: – Har jeg gått feil?

Kristian Valen tar fansen med backstage på Oslo Spektrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld er det duket for den norske finalen i Melodi Grand Prix.

Da blir det bestemt hvilken norsk artist som skal representere Norge i Kiev i Ukraina i mai.

En av årets artister, er komikeren Kristian Valen. Denne uka har han vært opptatt med å forberede seg til lørdagens sending, og han har gjennomført en rekke lydprøver i Oslo Spektrum.

Ikke helt fornøyd

I den anledning har han delt en video med fansen sin på Facebook, der han avslører at han ikke er helt fornøyd med fasilitetene.

– For de som ikke har vært backstage på Spektrum før: Her er det såkalte backstage-rommet. Det er her festen er. Ikke det som kalles green room, som du ser på TV, forteller han, og tar med fansen inn i et rom.

– Jeg har til og med fått egen garderobe. Og som dere ser, her er det sjåka fullt med sex, drugs and rock'n'roll ... eller en kanne med vann ... ja ... Dette tar helt av. Nå skal vi kose oss, spøker Kristian Valen, mens han viser frem en te-koker og et fat med fem teposer.

Prøver i MGP er sex, drugs n rockn roll.... her har eg fått egen garderobe før prøver.... her mååååå d jo koke å ta helt av :) ........ har eg gått feil?

Posted by Kristian Valen on Wednesday, March 8, 2017

– Har jeg gått feil?

Det er altså ikke helt ellevill fest på plass backstage – men det er duket for en god kopp med te, til og med med honning i. Litt potetgull er det også å spore på fatet.

– Her må det jo koke helt av. Har jeg gått feil? spør Valen sine Facebook-følgere.

Fansen har moro av videoen:

– Nå må du huske at norske kjendiser virkelig blir godt tatt vare på. Så du ikke lasset med te og potetgull? skriver en.

– Så skummelt tomt rom! Stakkars deg, skriver en annen.

Deler scene med Rune Rudberg

Også Rune Rudberg blir å se i årets Melodi Grand Prix, sammen med blant annet enny Augusta og Amina kjent fra Norske Talenter, og Ulrikke og Aleksander Walmann fra The Voice.

TV 2 har vært i kontakt med Kristian Valen, som er opptatt med forberedelsene, og derfor ikke ønsker å kommentere denne artikkelen nå.