Fotballryktene: – Liverpool ute etter Real Madrid-stjerne

Brasiliansk Real Madrid-back kan havne i Liverpool – Manchester United vil ha Napolis belgiske juvel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helgens fotballrunde nærmer seg med stormskritt. Premier League- kvartfinaler i FA-cupen og ikke minst Old Firm er noe av det som står på menyen. Lad opp til helgen med fredagens ferskeste fotballrykter.

Full oversikt over helgens TV 2-sendte kamper finner du her

Eden Hazard har virkelig funnet tilbake til seg selv under Antonio Contes ledelse. Real Madrid har lenge vært ute etter belgieren, men ifølge London Evening Standard er Hazard nå innstilt på å bli værende i London-klubben.

Se ukens utgave av Premier Leaks i videovinduet øverst

Det skal også være interesse fra Barcelona rundt flere Chelsea-spillere. Den spanske storklubben skal ha fått øynene opp for trioen Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso og Nemanja Matic. Det skriver The Sun.

Napoli-vingen Dries Mertens har hatt en strålende sesong for den italienske klubben i år. Nå kan Manchester United bli den lille lynvingens neste arbeidsgiver. Ifølge Daily Express var spillerens representanter i møter med United-folk tidligere denne uken.

Det har vært stille rundt Liverpool på ryktebørsen de siste dagene, men fredag meldes det at klubben får hard kamp om det spanske supertalentet Iñaki Williams. Athletic Bilbao-angriperen har lenge vært på Klopps ønskeliste, men nå skal Juventus være nærmest å kjøpe 22-åringen.

En spiller det skal være større sannsynlighet for at havner på Anfield er Danilo. Den brasilianske Real Madrid-backen har kun spilt 16 kamper denne sesongen, og en sum på rundt 220 millioner kroner skal være nok for å hente mannen med 15 landskamper for Brasil. Det skriver Calcio Mercato.

Bacary Sagna kan være på vei bort fra Manchester City. Den 34-årige forsvareren kan bli løsningen på West Hams høyreback-problem. Franskmannen har ennå ikke fått tilbud om ny City-kontrakt, og Slaven Bilic ser på mulighetene for å hente Sagna når kontrakten utløper.

PSG ble fullstendig ydmyket av Barcelona onsdag kveld. Midtbanespilleren Marco Verratti er en ettertraktet mann, som skal være ønsket av storklubber som Chelsea, Manchester United og nettopp Barcelona. Men PSGs sportsdirektør, Patrick Kluivert, sier nå at italieneren kan glemme å forlate klubben. Verratti har kontrakt ut 2021-sesongen, og den påstår Kluivert at 24-åringen må innstille seg på å fullføre.