Enorme kontraster: PSG-stjerne kjørte på sint supporter – Messi ble hyllet av euforiske fans

En PSG-supporter måtte på sykehus etter å ha blitt påkjørt av Thiago Motta.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Mottas uhell i videovinduet øverst.

Fotball er følelser, og Barcelonas vanvittige snuoperasjon mot Paris St. Germain engasjerte de fleste.

Få nøytrale kan helt sette seg inn i følelsesregisteret som de med hjertet i de to klubbene opplevde da Barcelona vant 6-1 etter tre mål i sluttminuttene.

Bunnløs fortvilelse for PSG-fansen som var sikre på avansement etter 4-0-seieren hjemme. Ekstase og uendelig glede for Barcelonas supportere.

Det ga seg også utslag da spillerne skulle hjem.

Påkjørt uten alvorlige skader

For mens Lionel Messis bil ble omsvermet av vennligsinnende og glade Barcelona-fans, ble PSG-spillerne møtt av en mindre gruppe sinte fans ved ankomst Paris.

De sinte menneskene som hadde møtt opp forsøkte å blokkere veien for stjernene da de kjørte bort fra flyplassen i Frankrikes hovedstad.

For en utålmodig Thiago Motta, som på grunn av en skade ikke var direkte involvert i kampen, endte det ikke helt heldig da han kjørte på en av de sinte supporterne.

Ved første øyekast så det ikke spesielt alvorlig ut, men mannen blir senere filmet liggende og han blir fraktet til sykehus.

Ifølge nyhetsbyrået AFP har mannen bare mindre skader.

Rapportene vil også ha det til at politiet var underbemannet og ikke helt klar for den reaksjonen som ventet på flyplassen utenfor Paris.

Messi kom seg ikke av flekken

Da var det noe helt annet for Lionel Messi, selv om også han ble hindret av fans.

Messis kjæreste Antonella Rocuzzo har dokumentert de vanvittige tilstandene da hun og Barcelona-stjernen skulle kjøre hjem.

Med luksusbilen fullstendig omringet roper de hundrevis av supporterne «Messi, Messi, Messi», mens de dunker på vinduene.

– Å herregud, kan vi høre Rocuzzo si ved siden av Messi.

Resultatet sendte sjokkbølger gjennom fotballverden.

Store kontraster

En kamp som så ut til å være avgjort da Edinson Cavani satte inn det viktige bortemålet til 1-3 snudde på mirakuløst vis.

Naturlig nok er reaksjonene helt annerledes i Spania enn i Frankrike.

I den franske storavisen L'Equipe får både PSG-spillerne og klubben gjennomgå etter det pinlige tapet.

Paris Saint-Germains store prosjekt er å vinne Champions League, og denne gangen så de ut til å slå ut en av de store favorittene før alt gikk galt.

– Tre uker etter 4-0-seieren, taper vi 1-6. Det er veldig, veldig tøft å akseptere, sa klubbpresident Nassar-Al-Khelaifi etter tapet.

I Spania, og særdeles Barcelona, er alt fryd og gammen.

– Sykehusene bør ansette flere jordmødre i løpet av de neste ni månedene. Det kommer til å bli mye elskov i kveld, sa Barcelona-midtstopper Gerard Pique etter kampen.