Oslo  20170201.
Svenske Lars Lagerbäck presenteres som landslagssjef for herrelandslaget i fotball på en pressekonferanse på Ullevaal stadion i Oslo onsdag.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Oslo 20170201. Svenske Lars Lagerbäck presenteres som landslagssjef for herrelandslaget i fotball på en pressekonferanse på Ullevaal stadion i Oslo onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Uendret for Norge på FIFA-rankingen

Norge fortsatt nummer 81 på FIFA-rankingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges fotballherrer er fortsatt verdens 81. beste landslag, ifølge den nye FIFA-rankingen. Rangeringen toppes fortsatt av Argentina.

Norge har ikke spilt kamper siden forrige ranking ble offentliggjort i februar, og følgelig er det ikke overraskende at plasseringen er den samme.

Lars Lagerbäcks menn holder seg fortsatt én plass foran Færøyene. Av de nordiske landene er Island best plassert til tross for et fall på tre plasser til 23.-plass.

Lagerbäck tar ut sin første landslagstropp som Norge-sjef tirsdag 14. mars. Norge møter Nord-Irland i Belfast 26. mars.

Det er ingen endringer blant de ti øverst rangerte lagene. Argentina topper foran Brasil, Tyskland, Chile og Belgia.

Polen gjør et lite hopp forbi England og oppnår sin beste plassering noensinne med 12.-plass på rankingen. Den deler de med Wales.

Norge er fjerde høyest rangert blant lagene i kvalifiseringsgruppen til neste års fotball-VM. Slik er de øvrige lagene plassert:

3) Tyskland

35) Nord-Irland

42) Tsjekkia

89) Aserbajdsjan

203) San Marino

(©NTB/ TV 2)