Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kveld var det duket for storslått premiereinnspilling på Verftet i Bergen, når aller første sending av Stian Blipp Show skulle spilles inn.

Datarock var på plass på scenen, og en meget nervøs Stian Blipp fikk endelig oppfylt drømmen om å ha sitt eget talkshow.

– Det er så stort. Jeg kan nesten ikke tro det, sier Blipp til TV 2.

Hver uke drar han store norske navn over til Bergen, hvor han har et unikt 360-graders studio der publikum spiller en svært sentral rolle. Og med salen fylt til randen av engasjerte bergensere, kan det ikke gå galt.

– Har blitt mye følelser

Med seg på premierekvelden hadde han kjæresten Jamina Iversen (29).

Hun var en rørt tilskuer i salen under innspillingen.

– Jeg ble veldig rørt. Jeg ble litt tutete. Jeg har heiet på han gjennom hele prosessen hjemme, og håpet at alt skulle gå bra. Så det har blitt mye følelser for meg, forteller hun til TV 2.

– Det er helt sykt. Jeg har vært så nervøs, og så går det så bra! Han har stått på dag og natt. Det er så deilig at dagen endelig er her, sier Jamina.

Jamina avslører at Blipp har vært svært nervøs i tiden frem mot premieren.

Slik har du aldri hørt Marcus & Martinus-hiten:

– Det har vært mye nerver. Han har stått opp midt på natta for å skrive ned noe han kom på. Jeg har sett litt mindre av han nå enn vanlig. Det blir deilig å få han litt tilbake, sier hun.

– Ni show til nå, så får du meg tilbake, ler Blipp.

Familien på plass i salen

Også resten av familien til Blipp hadde tatt plass i salen under sendingen.

– Det er ingenting som er bedre enn å holde showet foran familien. Det er ingen som er større fan enn dem, og de er nok hese etter all jublingen, sier Blipp.

Hver uke har Stian Blipp med seg Bergens-bandet Datarock. De bidrar med livemusikk gjennom hele sendingen.

Thomas Hayes roter seg bort i damebind-forklaring:

– Det var veldig gøy i dag! Det var mye som var nytt for oss, men de neste ni showene kommer nok til å sitte enda bedre for oss, sier Fredrik Saroea i Datarock.

Skam-stjerna Thomas Hayes (20), best kjent som William i den populære serien, hadde æren av å være gjest i første program.

– Det var et litt annerledes show. Det var god stemning. Han er veldig varm og god som talkshowvert, sier Hayes til TV 2.

– Knakende sjarmerende

Også Ylvis-brødrene var på plass på premierefesten for å bedømme hvordan deres nye, store talkshow-konkurrent gjorde det på premieren.

– Stian Blipp er mye bedre til å lage talkshow enn oss

– Det gikk over all forventning. Han er jo knakende sjarmerende. Han er jo mye bedre enn oss til å holde talkshow. Vi har jo alltid laget talkshow på tull. Når han snakker med folk, så er han jo veldig interessert i hva de svarer. Det har vi aldri vært, ler Bård Ylvisåker

– Han beviste i dag at han har noe å komme med, sier Vegard Ylvisåker.

Stian Blipp Show ser du torsdag kl. 21.40. Her kan du se bildene fra premierefesten:

^
STIAN BLIPPS PREMIERE: Onsdag kveld ble torsdagens premieresending spilt inn på Verftet i Bergen. Thomas Hayes, DJ Grandma og Atle Antonsen var gjester, og blant publikum satt Blipps rørte familie og kjæresten Jamina. Foto: Eivind Senneset/TV 2