BLE BORTE: Familien, bestående av far Pascal, mor Birgitte, samt søsknene Sebastian og Charlotte, forsvant for to uker siden. 
BLE BORTE: Familien, bestående av far Pascal, mor Birgitte, samt søsknene Sebastian og Charlotte, forsvant for to uker siden.  Foto: AFP

Fransk politi fant likdeler etter familie som forsvant

En slektning innrømmer å ha drept familien. Motivet skal være et arveoppgjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fransk politi har funnet likdeler og smykker som trolig stammer fra fire familiemedlemmer som ble drept i en familiefeide om arv.

Familien på fire forsvant fra den franske byen Nantes og ble ifølge fransk påtalemyndighet drept med brekkjern.

Eks-svoger tilsto

46 år gamle Hubert Caouissin, som er samboer med søsteren til den drepte familiefaren, har i avhør tilstått drapene og fortalt at han parterte likene. Noen deler ble brent, andre gravde han ned på den avsidesliggende gården sin i Logonna-Quimerc'h.

Onsdag opplyste fransk politi at de hadde funnet likdeler og smykker som antas å komme fra ofrene, ekteparet Pascal (49) og Brigitte Troadec (49) og de to barna deres Sebastian (21) og Charlotte (18).

Motivet bak drapene skal være en opprivende strid om arv, ifølge fransk påtalemyndighet.

Snek seg inn i huset

Caouissin har i avhør fortalt hvordan han snek seg inn familiens hus om kvelden 16. februar. Pascal Troadec hørte lyder og gikk ned første etasje, væpnet med et brekkjern.

I basketaket som fulgte ble han drept, og Caouissin drepte deretter de tre andre familiemedlemmene med brekkjernet, opplyser fransk påtalemyndighet.

Caouissins samboer Lydie Troadec (47) skal ha hjulpet ham med å bli kvitt de fire likene og vil bli siktet for medvirkning til drap.

(©NTB)