SNUDDE: Flyet var på vei til Hawaii, men snudd og fløy tilbake til Los Angeles.
SNUDDE: Flyet var på vei til Hawaii, men snudd og fløy tilbake til Los Angeles. Foto: Oskar Garcia/AP

Passasjer (66) ble provosert av teppepris – fikk fly til å snu

Mannen ble sint fordi han måtte betale 10 dollar for et teppe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et fly på vei fra Las Vegas til Honolulu måtte snu og lande i Los Angeles etter at en passasjer ble sint fordi han måtte betale 10 dollar for et teppe, skriver lokalavisen Star Advertiser Honolulu.

Flyplasspolitiet i Los Angeles opplyser at 66-åringen ba om et teppe på flyturen fordi han frøs. Da han fikk beskjed om at ville koste 10 dollar, rundt 90 kroner, krevde han å få snakke med en representant for flyselskapet Hawaiian Airlines.

Han skal også ha sagt at han «kunne tenke seg å ta noen med bak vedskjulet for dette», noe piloten oppfattet som truende og ba om å bli omdirigert til landing i Los Angeles.

Politi og FBI har snakket med mannen og mannskapet på flyet og konkludert med at ingen lovbrudd er begått. Mannen er løslatt, og saken blir ikke videre etterforsket. Polititalsperson Rob Pedregon sier at saken nærmer seg noe av det rareste han har håndtert:

– Hadde jeg vært en medpassasjer på det flyet hadde jeg bare spandert de 12 dollarene på han, sier han.

– Beslutningen om å avbryte flyvningen var basert på sikkerhet. Vi hadde en urolig passasjer om bord, så piloten bestemte seg for å returnere til Los Angeles, sier Alex Da Silva, talsperson i Hawaiian Airlines.

(TV 2/NTB)