POPULÆR: Kim Kardashian har fans over hele verden. Men for en 74 år gammel mann fra Connecticut, ble det for mye. Her er realitystjernen fotografert på et arrangement i 2016.
POPULÆR: Kim Kardashian har fans over hele verden. Men for en 74 år gammel mann fra Connecticut, ble det for mye. Her er realitystjernen fotografert på et arrangement i 2016. Foto: Andy Kropa/Invision/AP, File

Mann (74) arrestert for å ødelegge Kim Kardashian Wests selfiebøker

Den eldre herren la igjen en lapp med forklaring på hvor mye han misliker «Kim Kardashian og mennesker som henne».

Denne uka ble en 74 år gammel mann fra Connecticut i USA arrestert fordi han skal ha vandalisert en bunke bøker gitt ut av realitystjerne Kim Kardashian West (36).

Ifølge Glastonbury politidistrikt skal mannen ha dratt til en lokal bokhandel og helt rød væske over flere av bøkene, som for øvrig har tittelen «Selfish» og inkluderer en rekke såkalte selfies av Kardashian West og familien.

Seks av bøkene ble ødelagt for godt i hendelsen, som fant sted i oktober i fjor.

Politiet melder at vandalisten også etterlot seg et langt brev, der vedkommende forklarte sin sterke misnøye med «frøken Kardashian og mennesker som henne».

Det amerikanske nettstedet Mashable skriver at mannen er sluppet ut mot en kausjon på 2.500 dollar, noe som i dagens kurs tilsvarer rundt 21.000 kroner.

Kim Kardashian slo gjennom på TV-skjermer over hele verden med realityserien The Kardashians». Hun ble ikke mindre kjent da hun giftet seg med en av verdens største rappere, Kanye West, i 2014.

I fjor skapte det også overskrifter da 36-åringen ble brutalt ranet på et hotell i Paris.

Se The Kardashians på TV 2 Sumo.