– Er ikke kamerat med ham

Det ble et blodig oppgjør mellom Christian Kåsastul og Martin Laumann Ylven i forrige møte i kvartfinalen i hockeysluttspillet. Mye tyder på at det kan bli minst like tøft i kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følg kampen mellom Frisk Asker og Vålerenga på tv2.no/sumo i kveld fra klokken 19.00.

– Kveldens kamp kommer nok til å starte der det slutta sist. Beintøft, sier Vålerenga-spiller Martin Laumann Ylven til TV 2 Sporten.

Basketak

Mandagens møte var kamp nummer to av syv i kvartfinaleserien i ishockeysluttspillet. I andre periode oppstår det rabalder ved Frisk Askers mål, hvor det ender med at Martin Laumann Ylven gir Frisk Asker-spiller Christian Kåsastul et hardt slag i ansiktet. Kåsastul faller ned, og legger fra seg blod på isen.

– Vi går ut ifra det dommerne byr på, og vi har ikke tenkt til å vike oss en millimeter. Så vi legger lista akkurat der vi kan, sier Ylven.

– Det er vel ingen hemmelighet at kampen tok av, sier Kåsastul.

Frisk Asker valgte å ikke sende inn klage til disiplinærkomiteen, ettersom hendelsen ikke ville ført til utestengelse av Vålerenga-spilleren.

– Det var mer som skjedde rundt den situasjonen der som kanskje var like alvorlig. Det var en del av spillet rundt mål. Sånn er det i sluttspillet, sier Vålerenga-trener Roy Johansen.

Ikke kamerater

Det er lite som tyder på at de to spillerne blir kompiser før kveldens kamp i Askerhallen.

– Ylven har ikke sagt unnskyld, men jeg har lagt kampen bak meg, forteller Kåsastul.

– Jeg har ikke sagt unnskyld. Jeg er ikke noe kamerat med han, så det kommer jeg ikke til å gjøre heller.

På spørsmål om det blir en like tøff kamp mellom Ylven og Kåsastul i kveld, svarer Vålerenga-spilleren følgende:

– Det blir det gjerne.