– Guardiola vil bla opp for Tottenham-duo

Manchester City-manager Pep Guardiola er klar for å åpne sjekkheftet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se en annen Tottenham-stjerne briljere i verdenshistoriens korteste intervju i Premier Leaks i videovinduet øverst!

Spanjolen ønsker flere engelske spillere i City-troppen, skal man tro Manchester Evening News.

Guardiola ønsker å knytte til seg Tottenham-spillerne Dele Alli (20) og Danny Rose (26) denne sommeren.

City-manageren virke å være klar for en ny, travel sommer på overgangsmarkedet. Også Jordan Pickford, Jack Wilshere og Kyle Walker er aktuelle overgangsmål for Guardiola & co.

Klubben har allerede betalt dyrt for spillere som Raheem Sterling og John Stones, og må trolig ut med en ny gigantsum for å lokke Tottenham til å selge sitt unge stjerneskudd, Dele Alli.

Også Real Madrid-spiller Isco (24) skal være er overgangsmål for de lyseblå i Manchester. Ifølge Mirror ønsker den spanske teknikeren å forlate Madrid-klubben på grunn av for lite spilletid. City skal være nærme en overgangsavtale verdt 30 millioner pund, skriver The Sun.

Real Madrid skal på sin side være interessert i Chelseas Eden Hazard (26) dersom både Isco og James Rodriguez forsvinner, melder Talksport (via Cope).

Southamptons høyreback Cedric Soares, skal ha fanget oppmerksomheten til Barcelona. Spanjolene skal være villig til å legge 25 millioner pund på bordet for 25-åringen, skriver The Sun.

Romelu Lukaku (23) er enig med Everton om en ny kontrakt. Spissen kommer til å skrive under på en avtale som strekker seg til 2022, ifølge Mirror. Den inneholder også en klausul som gjør at storscoreren kan forlate blåtrøyene dersom en av de største klubbene i Europa melder sin interesse.

Bournemouths Steve Cook er et overgangsmål for West Brom. Ifølge Daily Mail er også 25-åringen aktuell for det engelske landslaget.