Zucca-assist i Rangers-seier

Seier og assist for Zuccarello – overtidsseier for Martinsen.

ZUCCARELLO-SEIER: Mats Zuccarello, her fra kampen mot New Jersey Devils i slutten av februar. Foto: Elsa/Getty Images/AFP

Mats Zuccarello hadde assist på Rangers' første scoring mot Florida Panthers. Nordmannen fikk 19 minutter på isen i 5-2-seieren.

Zuccarello står nå med 34 assist og 12 scoringer så langt denne sesongen.

Rangers-keeper Henrik Lundqvist skrev seg inn på en eksklusiv liste etter seieren. Svensken er nå inne på topp ti listen over keepere med flest seirer i NHL. 404 kamper har han nå vunnet.

Seier for Martinsen
Paul Byron ble matchvinner i forlengningen da Andreas Martinsen og Montreal Canadiens slo Vancouver Canucks 2-1 i NHL tirsdag.

Martinsen var på isen i drøye ti minutter og noterte seg ikke for målpoeng.

Nordmannens lag fikk imidlertid en strålende start på kampen da Torrey Mitchell fikset ledelse etter mindre enn fire minutters spill i åpningsperioden. Det så lenge ut til å bli kampens eneste mål.

Midtperioden forløp uten scoringer, men drøyt midtveis i tredje periode kom utligningen. Michael Chaput skapte balanse i kampen etter å ha blitt framspilt av svenske Alexander Edler.

Dermed gikk kampen til forlengning. Der brukte Paul Byron kun et drøyt minutt på å sørge for at to poeng ble med tilbake til Montreal.

Seieren var den tredje strake i mars, og den sjette på rad, for Andreas Martinsen og Canadiens. Fire av seirene har kommet etter forlengning.