Northug i ekstase over Rosenborgs Bendtner-kjøp

– Leverer han like bra utenfor som på banen, så tror jeg han blir en ny legende i Trondheim by, sier Petter Northug.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nicklas Bendtners overgang til Rosenborg opptar de fleste i Fotball-Norge generelt, og fotballinteresserte trøndere spesielt.

Blant disse finner vi Petter Northug.

Han er i ekstase over signeringen av den danske spissen.

– Jeg ble så glad, sier han til egen TV-kanal.

– Her sitter vi Rosenborg-supportere og gnir oss litt i hendene og lurer på hvem den siste signeringen er, og så istedet for at Forren kommer til Rosenborg så er det Nicklas Bendtner som kommer. Det blir en attraksjon av de sjeldne.

Pål André Helland sa før Bendtners ankomst til RBKs treningsleir i Marbella at ingen skal bli overrasket om dansken blir toppscorer og trønderne blir ligamestre.

– Jeg håper det blir masse mål. Jeg tror Rosenborg har signert en toppscorer i Eliteserien her. Det blir spennende å se hva han kan få til, men jeg er stor fan av Bendtner.

Både dansken og den norske skikongen er kjent for å markere seg også utenfor idrettsarenaen.

Northug frykter likevel ikke konkurranse på byen om Trondheims kvinner, og at byen skal bli for liten for de to.

– Jeg har allerede fått meldinger og snaps fra folk som lurer på om jeg har kontaktinfo til Nicklas Bendtner. Det er nok mange som ønsker å komme i kontakt med ham tidlig. Nå må han først bli solbrun i Marbella, så er han tilbake i Trøndelag ganske kjapt. Så får vi håpe at han leverer like bra utenfor banen, som på banen, så tror jeg han blir en ny legende i Trondheim by.