Fotballryktene: – Manchester United går for Lewandowski og «den nye Henry»

Mens Arsenal nekter å selge Alexis Sánchez... til en annen Premier League-klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-spilleren som ikke respekterte nasjonalsangen i Premier Leaks i videovinduet øverst!

For en herlig tirsdag, dere?

Nicklas Bendtner ble klar for Rosenborg i går, og det er ikke engang 2. april i dag!

Mandagens enorme overgangssjokk er nok et bevis på at ingenting er umulig i dagens fotball.

Det er med andre ord god grunn til å tro på så å si alt av rykter, og uttrykket «ta det med en klype salt» må bare legges på hylla en gang for alle.

Les alt det siste fra sportens verden på tv2.no/sport!

Derfor begynner vi også på øverste hylle, og en herlig variant fra The Independent. De mener nemlig å vite at Manchester Uniteds håp om å signere Antoine Griezmann er i ferd med å svinne hen, men fortvil ikke, røde djevelsupportere. Storavisen sier nemlig at José Mourinho har sett seg ut to helt andre potensielle overgangsmål.

Kylian Mbappe, på folkemunne kjent som «den nye Thierry Henry» i Monaco, og ingen ringere enn Bayern Münchens Robert Lewandowski skal nemlig være de neste attraktive navnene på Manchester Uniteds ønskeliste. 18-årige Mbappe har vært sensasjonell for Monaco, og ønsker helt sikkert å gå i fotsporene til Anthony Martial, som tok tilsvarende tur for to somrer siden.

NY UNITED-DUO?: Hvem vet hva som skjer på Old Trafford i sommer. Foto: Scanpix
NY UNITED-DUO?: Hvem vet hva som skjer på Old Trafford i sommer. Foto: Scanpix

Spissduoen er ikke de eneste verdensstjernene som kan havne på Old Trafford i sommer, for ifølge Daily Star så skal José Mourinho også stå klar til å sende penger i retning en av sine tidligere klubber. Toni Kroos skal nemlig vurdere en overgang til Manchester, men kun dersom Real Madrid ikke vinner et eneste trofé denne sesongen. I Manchester er det for tiden som kjent garanti for trofeer, noe FA-cupen forrige sesong og ligacupen denne står som synlige bevis på.

Premier League-klubbene skal også forsterke seg bakover i banen, og ifølge Daily Mail skal Middlesbroughs Ben Gibson bli offer for en drakamp mellom to av de aller største i sommer. 250 millioner brenner nemlig i lommene til Chelsea, som ønsker flere alternativer til sin bakre treer, men den 24 år gamle stopperen kan også ende opp hos Pep Guardiola i Manchester City.

En som neppe går til verken Chelsea, City eller Middlesbrough er Alexis Sánchez. Chileneren blir trolig solgt ut av øyriket, ettersom Arsenal skal nekte å selge til noen av sine Premier League-rivaler. Det er Daily Mail som skriver dette, og samtidig drar fram klubbene PSG og Juventus (som alltid) som de mest potensielle stoppestedene for superstjernen.

Det eneste Arsenal-fansen lurer på nå er hvilken internasjonal offensiv stjerne Arsène Wenger henter for å erstatte Sánchez i sommer. Forrige sommer kom Takuma Asano fra Sanfrecce Hiroshima, mens han året i forveien hentet blant andre Yassin Fortune fra Lens og Donyell Malen fra Ajax. Nå lanserer Independent seks mann som kan erstatte Sánchez i sommer, og så får vi se om Wenger - eller eventuelt en ny Arsenal-manager - hører på dem.

Og ja, de seks spillerne er følgende: Marco Reus fra Borussia Dortmund, Yannick Carrasco fra Atlético Madrid, Isco fra Real Madrid, Edinson Cavani fra PSG, Kylian Mbappe fra Monaco og Antoine Griezmann fra Atlético Madrid.

Everton skal ikke selge Seamus Coleman til Bayern München. I hvert fall ikke om en skal tro på Liverpool Echo, som siterer Carlo Ancelotti på at høyrebacken ikke er aktuell for den tyske giganten. «Nei», sa Bayern-sjefen på pressekonferansen forut for Mesterliga-oppgjøret mot Arsenal i England i kveld.

En som dog kan komme til å forlate Premier League for det europeiske kontinentet er Giannelli Imbula. Stokes rekordsignering ønsker seg tilbake til Frankrike, og Marseille skal være den mest sannsynlige destinasjonen. Det skriver i hvert fall The Sun.

Southampton er vant til å selge unna sine beste spillere, men som oftest går de til Liverpool. At en annen europeisk gigant nå melder seg på er kanskje derfor et sjokk, ettersom de fleste hadde regnet med at også denne sesongens Saints-overpresterere ville havne på Anfield. Daily Express skriver i hvert fall at Barcelona vurderer å hente både forsvarsspiller Cedric Soares og midtbanespiller Oriol Romeu.

Kilder: The Independent, Daily Star, Daily Mail, Daily Express, Independent, Liverpool Echo, The Sun,