Hangeland: – Det kan ligge noe mer bak vrakingen av Sánchez

Alexis Sánchez skal ha havnet skikkelig på kant med manager Arsene Wenger og forlater mest sannsynlig Arsenal til sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er den engelske avisen The Daily Mirror som søndag kveld slår stort opp at det er isfront mellom Alexis Sánchez og manager Arsene Wenger.

Også The Daily Mail melder at forholdet mellom de to skal være svært dårlig.

Anerkjente The Guardian skriver at chileneren forrige uke stormet hjem fra trening i sinne etter å ha vært involvert i en heftig krangel med Wenger og noen få lagkamerater.

Sanchéz måtte som kjent starte storkampen mot Liverpool på benken, og årsaken skal ifølge engelske aviser være at manager Wenger skal være lei av chilenerens oppførsel og holdning.

– Årsaken til at han ble vraket var han ved en rekke anledninger har havnet i krangel med Wenger. Alexis Sánchez har gjort det klart at han vil forlate Arsenal i sommer, og mest sannsynlig blir Paris Saint-Germain spillerens neste stoppested, slår The Daily Mirror fast.

– Ja, det kan ligge noe mer bak
TV 2-ekspert Brede Hangeland tror det kan være noe i avisskriveriene rundt Alexis Sánchez’ fremtid i Arsenal.

– Ja, hvis man skal være litt konspiratoriske så tror jeg det ligger noe mer enn kun taktiske vurderinger bak at han ble vraket til Liverpool-kampen. For alle som så den kampen så at det var en feil. Først da Alexis Sánchez kom inn fra benken lignet Arsenal mer på seg selv, sa Hangeland i studio under søndagens Premier League-sending.

– Jeg skulle likt å visst hva Alexis Sánchez tenkte da han satt bak Wenger på benken der. Vi har sett mange eksempler på at Sánchez har uttalt at han vil vinne ting som ligaen og Mesterligaen og lignende. Det er ikke en god posisjon for Alexis Sánchez for øyeblikket, poengterte han.

Etter kampen mot Bayern München, som Arsenal tapte 1-5, skal Wenger ha vært rasende på Alexis Sánchez, hevder det Daily Mirror.

– En forferdelig avgjørelse
Wenger skal ha beskyldt Sánchez for å være egoistisk og ha reagert kraftig på at klubbens toppscorer skal ha kjeftet på sine lagkamerater etter stortapet i Mesterligaen.

Arsenals manager mener at 28-åringens oppførsel og negative holdning overfor sine lagkamerater påvirker stemningen i laget.

Det skal være den egentlige årsaken til at Wenger valgte å vrake storstjernen mot Liverpool.

TV 2-ekspert Trevor Morley tror imidlertid på Wengers forklaring om at Sánchez ble vraket av taktiske årsaker.

– Jeg tror ikke at Sánchez ble vraket fordi Wenger ville sette et eksempel. Jeg tror at han ble vraket på grunn av en taktisk avgjørelse, men det var en forferdelig avgjørelse av Wenger, mente Morley.

Alexis Sánchez har 18 måneder igjen av sin kontrakt med Arsenal. Chiles landslagsstjerne har så langt ikke forlenget avtalen på Emirates.