Agüero scoret igjen: – Ingen spisser i verden er bedre enn ham på akkurat dette

Manchester City fester grepet om en topp fire-plassering. Sunderland nærmer seg med stormskritt nedrykk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sunderland – Manchester City 0-2:

Sergio Agüero scoret sitt femte mål på sine tre siste kamper, og Leroy Sané sitt tredje på like mange kamper.

Se hva ekspertene mener Agüero er best i verden på i kampsammendraget øverst!

Formsspillerne sørget for at Manchester City vant 2-0 og sendte tabelljumbo Sunderland søndag kveld og sendte klubben et skritt nærmere nedrykk.

– Ingen spisser i verden er bedre enn Agüero på akkurat dette. Da tenker jeg på å komme inn på første stolpe og dytte ballen i mål, som Agüero har gjort så mange ganger før, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter Agüeros 1-0-scoring.

– På det å score slike mål er Agüero Premier Leagues beste og en av de aller beste i verden, samtykket TV 2-ekspert Trevor Morley i studio etter kampslutt.

Agüero har etter scoringen scoret 23 mål totalt i alle turneringen denne sesongen. Scoringen mot Sunderland var nummer 50 på bortebane i Premier League for Agüero. Det har bare 20 spillere klart før ham.

– Vi er veldig glade og fornøyde. Vi spilte godt. Vi forventet aggresjon og intensitet. Det første målet vi scoret var viktig. Det var viktig å gå til pause med ledelse. Dersom Sunderland hadde utlignet kunne det blitt vanskelig siden de hadde så enorm støtte på tribunen, sa City-manager Pep Guardiola etter kampslutt.

Samtidig sørget seieren for at Manchester City fester grepet om en topp fire-plassering. Avstanden opp til serieleder Chelsea er nå åtte poeng.

– Manchester City spilte maks i tredjegir i andreomgang. Likevel hadde Sunderland ingenting å stille opp med, sa Wikestad om den kontrollerte seieren.

– Det ble nesten en oppsiktsvekkende enkel seier for Manchester City, som nå har fire strake seire, fortsatte Wikestad.

Agüero lurte inn ledelse
Sunderlands Jermain Defoe smalt ballen i stolpen etter drøyt 20 minutters spill.

Manchester City var heldige som unngikk baklengs.

– Det er livsfarlig å gi Defoe så mye rom. Han kan score fra alle kanter, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter Sunderlands kjempesjanse.

Etter 36 minutters fikk Manchester City sin største sjanse. Leroy Sané driblet seg fri fra kanten, og fikk slått inn. Lagkamerat David Silva var litt for sent ute til å sette ballen i mål.

To minutter før pause scoret Manchester City. Og selvsagt var det Sergio Agüero som satte inn 1-0-scoringen. Han lurte inn scoringen etter godt forarbeid av Yaya Touré og Raheem Sterling.

– Ingen i verden er bedre på akkurat dette. Da tenker jeg på å komme inn på første stolpe og dytte ballen i mål. Nå har Agüero fem mål på sine tre siste kamper, roste kommentator Wikestad.

Scoringen sørget for at Manchester City noe ufortjent kunne gå til pause med 1-0-ledelse.

Etter pause måtte Sunderland fremover på banen, men ble holdt i sjakk av City.

Etter en times spill doblet City ledelsen. Sané ble spilt gjennom av David Silva. Fra skrått hold dundret Sané ballen i mål via stolpen og inn.

I sluttminuttene fikk Sunderland korrekt en scoring annullert for offside.

Det sørget for at effektive City vant kampen 2-0. For Sunderland-spillerne ble det nok en helsvart dag på jobben.

Slik startet lagene:

Sunderland: Pickford - Jones, Koné, O'Shea, Oviedo - N'Dong, Gibson, Larsson, Januzaj - Borini, Defoe.

Manchester City: Caballero - Sagna, Stones, Kolarov, Clichy - Yaya Toure, Fernandinho, Silva, Sterling, Sane - Agüero.

Dommer: Martin Atkinson