DEBUTERER: Andreas Martinsen.
DEBUTERER: Andreas Martinsen. Foto: Ronald Martinez

Martinsen debuterer mot Zuccarello

Andreas Martinsen debuterer for Montreal Canadiens i bortekampen mot New York Rangers og Mats Zuccarello natt til søndag norsk tid.

Det bekreftet Canadiens på Twitter lørdag kveld.

Canadiens gjør to endringer i kamptroppen. Inn kommer Steve Ott og Andreas Martinsen som erstattere for Michael McCarron og Alexander Radulov. Sistnevnte er skadd.

Martinsens nye lag leder sin avdeling og er på full fart mot sluttspillet. Martinsen ble byttet mot Sven Andrighetto.

– Jeg ble først og fremst veldig overrasket, det var en helt ny erfaring for meg. Men det er sånn gamet er her borte, og nå ser jeg veldig fram i mot å komme til Montreal. Det er en veldig spesiell klubb å spille for, og de har et bra lag, så det skal bli veldig spennende! Jeg gleder meg, sa Andreas Martinsen til TV 2 Sporten etter overgangen.

Avalanche har 37 poeng og er med det dårligst i hele NHL. Canadiens har 78 poeng og leder Atlantic-avdelingen.

– Du verden så spennende. Det er en kjempetillit for Andreas Martinsen. Montréal er jo en kanonklubb som kan kjempe helt i toppen i Stanley Cup, sa TV 2s ishockeyekspert Bjørn Kr. Erevik til TV 2 Sporten.

– De har nok hentet ham inn som trade mot sluttspillet. Klubben har nok vært ute etter den type rollespiller innenfor lønnstaket. Min første reaksjon er at dette kjempespennende, mente han.

(©NTB/TV 2 Sporten)