HISTORISK: Caroline Wozniacki deltar i badedraktutgaven til SI for tredje gang. Bildet ble tatt under landseringen av kroppsmalingsutgaven i fjor. I år stiller den danske tennisstjernen opp på et bilde som er mer utfordrende enn noen gang.
HISTORISK: Caroline Wozniacki deltar i badedraktutgaven til SI for tredje gang. Bildet ble tatt under landseringen av kroppsmalingsutgaven i fjor. I år stiller den danske tennisstjernen opp på et bilde som er mer utfordrende enn noen gang. Foto: AFP / Jamie Mccarthy

Wozniacki viste frem sitt frekkeste bilde

Ble historisk i Sports Illustrateds badedraktutgave.

Caroline Wozniacki er for øyeblikket nummer 14 på verdensrankingen i tennis, men har vist god form den siste tiden og har kommet seg til finalen i turneringer både i Dubai og Doha.

Men også utenfor tennisbanen går det så det suser for den danske superstjernen, og denne uken valgte hun å dele et svært pikant bilde med sine nesten en million Instagram-følgeren.

Bildet, som er hentet fra hennes photoshoot for Sport Illustrateds Swimsuit-magasin, overlater svært lite til fantasien.

«Woz, Wozzy: Deler sitt hittil frekkeste bikinibilde», skriver Ekstra Bladet når de omtaler bildet du ser under.

A bit of vitamin sea☀️🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Det er langt fra første gang Woznicki stiller opp for den berømte badedraktutgaven til Sports Illustrated.

Der har hun nå skrevet historie, etter å ha blitt den første utøveren som stiller opp for tredje gang. Tre år på rad er det nå blitt for den danske tennisstjernen.

– Jeg er sååå henrykt over å være tilbake i dette årets badedraktutgave. Vi har det alltid så gøy på settet, og jeg elsker hvordan magasinet fremmer forskjellige kroppsformer og størrelser. Jeg er veldig stolt av å være med i år også, sa hun til Sports Illustrated tidligere i år.

Hun deltok også i fjor, da utøverne stilte uten en tråd på kroppen. Da var det kroppsmaling som gjaldt.

– Jeg fikk mange positive reaksjoner, noen skjønte ikke en gang at det var kroppsmaling. Det var en flott opplevelse, og jeg elsker hvordan bildene ble, sier hun.

I 2017-utgaven er hun ikke den eneste tennisstjernen som stiller opp. Også Serena Williams og Eugenie Bouchard er med.

"She exudes confidence, she is woman" #siswimsuit make today a confident one.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

@si_swimsuit

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on