FERDIG: 2. Bundesliga-lederne VfB Stuttgart ferdig med den tyske VM-vinneren Kevin Grosskreutz. Det samme er tyskeren med fotball.
FERDIG: 2. Bundesliga-lederne VfB Stuttgart ferdig med den tyske VM-vinneren Kevin Grosskreutz. Det samme er tyskeren med fotball. Foto: Lino Mirgeler

VM-vinner ferdig i klubben sin etter å ha fått bank på byen - legger opp på dagen

VfB Stuttgart-forsvarer Kevin Grosskreutz delte blodige bilder av seg selv etter slåsskampen, og varslet anmeldelse. Fredag måtte han gå planken i klubben, og tyskeren vil ikke ha noe mer med fotball å gjøre.

Onsdag skrev TV 2 om VM-vinneren fra 2014 som hadde blitt lagt inn på sykehus etter en natt på byen med venner.

Les mer: VM-vinner banket etter kveld på byen

Nå er tyskeren ferdig med fotball.

På byturen skal en beruset Grosskreutz skal ha slått flere U17-spillere fra VfB Stuttgart, melder den tyske versjonen av Sky Sports News.

Dette skal ha vært mer enn sjefene i klubben kunne godta, og de ble etter et møte ha blitt enige med VM-vinneren om å skille veier.

– Jeg har gjort en feil, og jeg er veldig lei meg for det, sa en tårevåt Grosskreutz under fredagens pressekonferanse i Stuttgart.

Tyskeren beklaget oppførselen sin til fans, lagkamerater og sin familie. Han ønsker nå å trekke seg tilbake fra profesjonell fotball etter å ha forlatt 2. Bundesliga-klubben.

– Jeg ønsker ikke å ha noe mer med profesjonell fotball å gjøre nå. Jeg vil ha det roligere. Jeg håper jeg kan bli invitert til å ferie sammen med guttene dersom det blir opprykk, sa han ifølge tyske Bild.

28-åringen, som var med i den tyske landslagstroppen som ble verdensmestere i 2014, skal ha vært på byen sammen med et femmannsfølge i alderen 16-18 år.

Der skal de ha barket sammen med en annen gruppe ungdommer. Resultatet var en blodig og skamslått Grosskreutz på sykehuset som varslet politianmeldelse, samt fire arresterte.

Nå virker det som om ledelsen i Stuttgart ikke tror spilleren deres er helt uten skyld i denne episoden heller, og har avsluttet kontrakten med Grosskreutz.