MUNKETILVÆRELSE: Før kamp blir det ingen hopping i høyet for David Haye.
MUNKETILVÆRELSE: Før kamp blir det ingen hopping i høyet for David Haye. Foto: Instagram

Boksestjernen: – Derfor slutter jeg å ejakulere seks uker før kamp

– En løve er farligst når den er sulten og kåt, sier David Haye.

Boksestjernen David Haye (36) avslører i overkant mye om hvordan han lader opp til kamp. Da tungvektsbokseren gjestet «The Nightly Show» avslørte han at han har et svært strengt regime i ukene før kamp.

– Jeg slutter å ejakulere seks uker før boksekamper, sier Haye ifølge Mirror.

– Farligst når den er sulten og kåt
Han sammenligner seg selv med en løve når han forklare motivasjonen for å avstå både fra sex og onani.

– Slik jeg ser det, er en løve farligst når den er sulten og når den er kåt, sier Haye.

– Om en løve akkurat spiste en antilope og kn****t en løvinne, kan du gå bort til den og klappe den på hodet. Men om den er sulten og ikke har spit på en stund, og den er kåt, så kommer den til å ha seg med deg og spise deg om du kommer i nærheten av den, fortsetter boksestjernen.

– Ikke tilbake for å få venner
Lørdag skal han bokse mot Tony Bellew i O2 arena i London. I oppladningen til kampen har han lovet å sende Bellew på sykehuset og han har kalt fansen hans rasister. Han har ikke tenkt å be om unnskyldning for noen av delene.

– Jeg er ikke tilbake i boksingen for å få venner. Jeg trenger ikke noen fans, sier 36-åringen.

– Da Mike Tyson knocket utfolk, sa han ikke noe snilt for å skaffe seg fans. Han snakket om å spise barna til folk, og å slå nesen deres inn i hjernen. Folk mente det var grusomt, men de satte seg ned for å se kampen, fortsetter Haye.

– Folk dør, folk får hjerneskader
Det var hos talkSPORT Haye lovte at noe forferdelig skulle skje med Bellew.

– Det handler om å slå han i bakken i ti sekunder. Jeg ønsker å gjøre skikkelig skade. Jeg vil være misfornøyd om han reiser seg etter 10 sekunder. Jeg ville sett på det som et tap, sier han.

Og leverer følgende vurdering av reaksjonene:

– Samfunnet er for sensitivt. Boksing er en sport der to karer slår hverandre i hodet. Folk dør, folk får hjerneskader, folk brekker nesen – det er tøff sport. Det er bare sannheten, og noen ganger gjør sanneheten vondt, sier Haye.

«The Hayemaker» hatt verdensmesterbelter i både cruiservekt og tungvekt. Evander Holyfield er den eneste andre bokseren som har oppnådd det samme.