Torres har forlatt sykehuset:  – Jeg vil takke alle

Fernando Torres mottar lykkeønskninger fra hele Europa etter skrekkskaden.

Med bare få minutter igjen av torsdagens ligakamp mellom Deportivo La Coruña og Atlético Madrid, ble Fernando Torres liggende i gresset etter en hodeduell med med Deportivos Álex Bergantiños.

Bildene fra Spania rystet fotballsupportere verden over. 32-åringen ble båret av banen og fraktet til det lokale sykehuset.

Heldigvis kunne Fernando Torres berolige fansen natt til fredag.

– Takk for all omtanken og oppmuntrende meldinger. Det var bare en smell. Jeg håper å være tilbake veldig snart, meldte Atlético-legenden egen Twitter-konto.

Fredag formiddag ble Torres skrevet ut av sykehuset i La Coruña.

– Jeg vil takke alle for deres gode støtte, og jeg ser frem til å være tilbake i trening igjen, uttalte Torres idet han forlot sykehuset, ifølge AS' Twitter-konto.

– Det står bra til. Jeg vil takke lagkamerater og Depor-spillerne som kom for å se etter. Jeg vil også takke alle supporterne som har ønsket meg god bedring via sosiale medier, sier han videre, sier han til spanske avisen.

Reddet av lagkamerater
Atlético-trener Diego Simeone opplevde hendelsen dramatisk.

– Bekymring og nervøsitet er følelsen du sitter igjen med etter en så hard smell. Fra benken hørte jeg en lyd. Jeg vet ikke om det var fra nakken, men noe hørte jeg. Det så ikke bra ut. Dette er uheldige situasjoner aom skjer i fotballen. Vi håper på det beste for Fernando, uttalte Simeone på pressekonferansen etter kampen.

Lagkameratene Gabi og Sime Vrsaljko var blant spillerne som stormet til Torres, som lå livløs i gresset på Estadio Riazor.

– Gabi tok til og med et bitt fra Fernando da han åpnet munnen. Det Gabi og Vrsaljko gjorde var perfekt, sier Deportivo La Coruña-lege Carlos Lariño, ifølge Goal.

Torres bærer ikke nag til Álex Bergantiños etter den tøffe duellen.

– Det er slike ting som skjer i fotball, og Álex var bekymret i går. Jeg har opplevd en lignende situasjon på landslaget. Jeg så bilder av hva som skjedde og folk snakket om det, men jeg husket ingenting, sier han.

Kampen endte for øvrig 1-1. Florin Andone sendte vertene i ledelsen i første omgang, mens Antoine Griezmann utlignet for Atlético midtveis i andre omgang. Atlético ligger på fjerdeplass i La Liga, mens Deportivo ligger helt nede på 17. plass, ett poeng foran Granada på den siste nedrykksplassen.

Støtte fra hele Europa
Fernando Torres har i etterkant av skaden mottatt støtte på sosiale medier fra lagkamerater, motspillere og tidligere arbeidsgivere.