FÅR TESTIMONIAL: Michael Carrick skal hedres av Manchester United etter lang og tro tjeneste.
FÅR TESTIMONIAL: Michael Carrick skal hedres av Manchester United etter lang og tro tjeneste. Foto: Kirsty Wigglesworth

Carrick hedres: – Det er en ære å få en testimonial

Michael Carrick får en testimonialkamp av Manchester United. Inntektene skal gå til veldedighetsarbeid.

– Jeg håper å få inn mye penger som skal gjøre at mitt veldedighetsfond skal hjelpe mange barn. Jeg vil takke alle for denne muligheten, sier Carrick.

Han er inne i sin ellevte sesong i Manchester United. Kampen spilles 4. juni på Old Trafford.

– Å ha spilt for den største fotballklubben i elleve år er noe jeg er veldig stolt av, og det er en ære å få en testimonial. Denne kampen blir veldig spesiell for meg og familien, og jeg håper det blir en minneverdig dag for alle involverte, sier midtbanespilleren.

Edwin van der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes og Ryan Giggs deltar i kampen på United-laget. Der ønsker Carrick å samle laget som vant ligaen og Mesterligaen i 2008.

På stjernelaget har Steven Gerrard, Frank Lampard og Michael Owen meldt seg klare.

– Jeg er henrykt over at Michael har fått en testimonial. Michael er en fenomenal person og veldig profesjonell. Han gir stabilitet til spillet vårt, og mental frihet som gjør at guttene rundt ham kan være mer angrepsvillige. Han har stor forståelse for spillet, og er en god rollemodell for våre unge spillere. Dette er en fin målte for Michael og hans familie å feire det han har oppnådd de siste 11 årene, sier manager José Mourinho.

(©NTB)