BRYLLUPSKLAR: Anna Rasmussen røper når bryllupet skal stå i denne ukens Senkveld. 
BRYLLUPSKLAR: Anna Rasmussen røper når bryllupet skal stå i denne ukens Senkveld.  Foto: TV 2

Anna Rasmussen (20) røper bryllupsplanene

Mammablogger Anna Rasmussen røper blant annet når bryllupet skal stå i denne ukens Senkveld.

Bloggerne-aktuelle Anna Rasmussen, kjent som «Mamma til Michelle», avslører bryllupsplaner i Senkveld på fredag.

Det var onsdag i forrige uke at 20-åringen slapp den hyggelige nyheten om at samboeren Jan Lossius (23) hadde gått ned på kne.

– Jeg er i lykkerus! Jeg kjenner at det ikke har sunket helt inn enda, og at jeg lever litt på en sky akkurat nå, skrev Rasmussen på bloggen sin.

Fridde i Kragerø

Det var ingen overraskelse for Anna at hun kom til å få spørsmålet, men anledningen Jan hadde valgt kom overraskende på.

– Vi har snakket om det lenge, men så ikke for meg at det skulle skje første kvelden på Kragerø. Vi skulle på kjærestetur, og hadde planlagt et par dager med tid til bare oss to. Jeg tenkte at: «Ja, kanskje det kommer denne turen her», men ikke den første kvelden - vi hadde bare kommet noen timer før forteller Rasmussen.

Har bryllupsplanlegger

Anna har lovt at leserne på bloggen skal få ta del i planleggingen av bryllupet, og den har hun allerede begynt med.

GOD STEMNING: Latteren sitter løst når Petter Nyquist, Daniel Kvammen og Anna Rasmussen gjester Senkveld fredag. Foto: Helene Kjærgaard Kleiveland 
GOD STEMNING: Latteren sitter løst når Petter Nyquist, Daniel Kvammen og Anna Rasmussen gjester Senkveld fredag. Foto: Helene Kjærgaard Kleiveland 

– Vi har fått bryllupsplanlegger. Jeg sier ofte «jeg har fått», men det er jo «vi», sier Rasmussen og ler.

– Jan får være med litt, men ikke så mye, nei da, Jan har gitt meg klare instrukser på at dette er min greie, han skal få være med på litt, men det er jeg som har siste ord.

Røper når bryllupet skal stå

Under intervjuet med Thomas og Harald, letter bloggeren på sløret om når og hvor bryllupet skal foregå.

– Det blir bryllup neste sommer allerede, og jeg kan røpe så mye at det blir i utlandet, forteller Anna.

Hun legger heller ingenting mellom når hun skal beskrive sin utvalgte make.

– Han betyr alt for meg. Vi står veldig sterkt sammen når ting blir vanskelig, og når alt er bra, så har vi det selvfølgelig fantastisk. Han betyr alt for meg, bedyrer 20-åringen.

– Jeg holder på kjærligheten

Det er ingen tvil om at paret har det bra, og ifølge Anna Rasmussen er nøkkelen arbeidsfordeling.

– Hjemme hos oss, så er det slik at Jan lager middag, han tar barna på natten, skifter bleier, hjelper til med bloggen og kjører og leverer til barnehagen.

– Hva gjør du da?!

– Nei, jeg holder jo på kjærligheten jeg da, svarer Anna og ler.

Begynte å blogge som 15-åring

Anna Rasmussen begynte å blogge da hun fikk sitt første barn Michelle, derfor ble også navnet på bloggen «Mamma til Michelle».

– Ryktene gikk om at Michelle ikke hadde det bra hos meg. Så da begynte jeg å blogge om hvordan livet vårt virkelig var. Mest for at bekjente skulle få se en annen virkelighet enn den som ble fortalt. Og så ble det plutselig lest av mange tusen, og har siden vært på topplisten, forteller Stavanger-jenta.

Anna har nå blogget i fem år, og bloggen har 60.000 lesere daglig.

Se hele intervjuet med Anna Rasmussen i Senkveld med Thomas og Harald fredag kl. 22.15 på TV 2, eller se det på TV 2 Sumo.