Özil avslører heftig garderobefeide med Mourinho

– Du er en feiging!

Arsenals midtbanestjerne Mesut Özil (28) er den siste i rekken av profilerte fotballspillere til å gi ut bok.

Der forteller tyskeren åpenhjertig om karrieren og veiene han har gått. 28-åringen har allerede hatt en svært innholdsrik fotball-CV, med en rekke oppturer, men også noen nedturer.

En av nedturene Özil husker godt, er fra tiden i Real Madrid, med José Mourinho som manager.

I pausen under et oppgjør som portugiseren åpenbart ikke var veldig fornøyd med, lot han Özil unngjelde for sin frustrasjon.

– Tror du to gode pasninger er nok? Tror du at du er så godt at det er nok bare å gi 50 prosent?, skal Mourinho i følge The Telegraph ha sagt.

Tyskeren forteller videre at de to ble stående og se på hverandre, uten at Mourinho fortrakk en mine.

– Han stod bare der og ventet på et svar fra meg. Jeg hatet han så intenst akkurat da, selv om jeg egentlig elsket ham, skriver Özil.

Midtbaneeleganten, som også i sin tid i Arsenal har blitt gjenstand for kritikk for ikke å jobbe hardt nok for laget, skriver at han deretter kastet drakten sin på Real Madrid-sjefen for å fortelle ham at han kunne spille selv om han ikke var fornøyd.

Det skal ha fått Mourinho til å eksplodere.

– Gir du opp nå? Du er en feiging. Hva vil du? Krype sammen i den flotte, varme dusjen? Ta litt sjampo i håret og bare være alene?, sa Mourinho ifølge Özil.

– Eller vil du vise for lagkameratene dine, fansen og for meg hva du egentlig er god for?

Sammen på Santiago Bernabéu vant duoen både ligaen, cupen og den spanske supercupen før begge forlot klubben sommeren 2013.