Agüero strålte i FA-cupen: – Jeg vil gjøre manageren glad

Målene bare triller inn for Sergio Agüero i Manchester City om dagen.

Manchester City – Huddersfield 5-1:

Se scoringene øverst!

Sergio Agüero scoret to av målene da Manchester City banket Huddersfield 5-1 i omkampen i FA-cupen onsdag kveld.

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet og ikke minst med mine to mål. Det som gleder mest er at vi er videre til neste runde, sa Agüero i kampintervjuet etter kampslutt, før han slo fast:

– Jeg forsøker alltid å gjøre mitt beste og det som manageren ønsker at jeg skal gjøre. Jeg vil gjøre manageren glad med mine prestasjoner, mente stjernespissen.

Middlesbrough blir Manchester Citys motstander i kvartfinalen.

Agüero har nå scoret 12 mål på sine 13 siste kamper i FA-cupen. Totalt denne sesongen har argentineren scoret 22 mål i alle turneringer.

– Det var en imponerende forestilling av Manchester City, ikke minst med tanke på hva de prestere fremover på banen. Deler av angrepsspillet var rett og slett superb. De kunne ha scoret flere mål, sa BBC-ekspert Alan Shearer.

Bare på sine to siste kamper fra start har Agüero scoret fire mål.

– Finnes det noen som er bedre enn Agüero på akkurat dette? Og da tenker jeg på løpene i feltet og måten han sniker seg foran motstanderne på. Målene bare triller inn for Agüero, sa Wikestad etter 4-1-scoringen til Agüero.

– Det er fra sine egne man skal ha det
Huddersfield sjokkerte Manchester City og gikk rett i strupen på storfavoritten.

Bare noen minutter etter at Sané traff stolen for City, stilnet gjestene hele Etihad.

Harry Bunn, som har en fortid i nettopp City, dunket ballen i mål og Huddersfield i ledelsen etter sju minutter.

– Det kom fra en tidligere junior i City. Det er fra sine egne man skal ha det. Og hvor mange baller har Bravo sluppet mellom beina sine denne sesongen, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter scoringen.

Etter Huddersfields sjokkledelse stormet Manchester City i angrep og skapte sjanse på sjanse. Det var et stormløp mot Hudderfields mål.

Feiret med å vise fingrene til dommeren
Og etter en halvtimes spill utlignet Leroy Sané for City. Men etter å ha satt 1-1 løp han bort og signaliserte til dommeren med fingrene at han følte at City ble snytt for tre handssituasjoner i forkant.

– Den hånden i ansiktet på dommeren etterpå skal han vel ha gult kort for, slo Wikestad fast.

Tre minutter senere fikk City straffespark da Otamendi noe lett gikk i bakken innenfor 16-meteren.

Komfortabel ledelse
Sergio Agüero var sikkerheten selv og satte inn 2-1-ledelse for Manchester City. Dermed hadde City snudd kampen i løpet av minutter.

Noen minutter etterpå spilte Manchester City ut hele Huddersfield. Zabaleta fikk stå helt alene og øke ledelsen til 3-1.

– Huddersfield åpnet fantastisk, men så snudde City det til en komfortabel ledelse etter en meget underholdende omgang med fotball må det være lov å si, sa Wikestad.

Etter pause kontrollerte Manchester City kampen og trygget ledelsen.

Kvartet før slutt scoret Agüero sitt andre for dagen. Det var argentinerens 22. mål totalt i alle turneringen denne sesongen.

– Finnes det noen som er bedre enn Agüero på akkurat dette? Og da tenker jeg på løpene i feltet og måten han sniker seg foran motstanderne på, sa Wikestad etter 4-1-scoringen.

På tampen av kampen satte innbytteren Kelechi Iheanacho Manchester Citys femte for dagen.

Slik startet lagene:

Manchester City (4-1-4-1-): Bravo - Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy - Fernandinho - Sané, De Bruyne, Garcia, Sterling - Aguero

Huddersfield (4-2-3-1): Coleman - Craine, Hudson, Stankovic, Holmes-Dennis - Whitehead, Billing - Lolley, Payne, Bunn - Quaner