KRANGLEFANT: Jamie Carragher og Danny Simpson lar tastaturet kjempe for seg i feiden deres på Twitter. Gary Neville sender også et og to stikk til Carragher. Her er de to sistnevnte i duell under rivaloppgjøret fra mars 2010.
KRANGLEFANT: Jamie Carragher og Danny Simpson lar tastaturet kjempe for seg i feiden deres på Twitter. Gary Neville sender også et og to stikk til Carragher. Her er de to sistnevnte i duell under rivaloppgjøret fra mars 2010. Foto: Jon Super

Carragher og Simpson i ellevill Twitter-feide

Glem Brækhus og Farias, Mayweather og McGregor. Slaget som gjelder nå er mellom Carragher og Simpson.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den regjerende ligamesteren og Liverpool-legenden havnet i hysterisk krangel i sosiale medier. Slagene går både over og rundt beltestedet.

Det hele begynte da den tidligere Liverpool-forsvareren Jamie Carragher viste seg frem i rivaliserende Evertons treningstøy, idet han lagde en reportasje sammen med Romelu Lukaku for Sky Sports.

Dette fikk Danny Simpson til å reagere. Leicester-backen mente at hans tv-kollega og Manchester United-helt Gary Neville aldri ville vist seg i byrivalen City sin drakt.

Og så var lunten tent.

Neville-stikk til Carragher

Gary Neville selv kunne som vanlig ikke dy seg når det gjaldt de røde fra Liverpool, og sendte et stikk i retning Carragher.

– Du sa det, Daniel!! Fin seier på mandag.. Han (Carragher jou.anm.) var veldig trist i studio, responderte Neville på Twitter.

Carragher var ikke sen med å respondere Simpson, og var tydelig forundret over Leicesters plutselige forandring etter sparkingen av Claudio Ranieri. Han stilte også spørsmålstegn ved Simpsons delaktighet i sparkingen, og ba han samtidig slutte å snakke Gary Neville etter munnen.

– Kom deg ut av r*va hans! Og når vi først er i gang, dro du å møtte eieren i Sevilla?, spurte Carragher. Det skal ha vært i Sevilla hvor Leicester-spillerne skal ha klaget over Ranieri til klubbeierne.

Poengterte antall ligamesterskap

Leicester-spillerens kommenterte ikke dette, men bataljen var ikke over for den grunn. Simpson gikk heller over til å poengtere antall ligamesterskap mellom de to.

– Jeg respekterer meningen din, og som forsvarsspiller ser jeg opp til deg og det du har oppnådd. Uansett, jeg har vunnet ligaen, det har ikke du, skrev Simpson på Twitter.

Game, set, match? Neida, Carragher var ikke ferdig.

– Trodde du hadde flere? Du er jo en del av de tullespillerne fra United som sier de er ligamestere etter å ha spilt fem kamper i løpet av sesongen. For øvrig stille angående Sevilla, Daniel, slo mannen fra Merseyside tilbake.

Simpson lot ikke dette opplegget gå upåaktet hen, og responderte med et bilde av han og lagkamerat Danny Drinkwater, som begge har en fortid hos De Røde Djevlene fra Manchester.

Mens denne duellen foregikk satt Gary Neville som en kommentator og reagerte på det som ble sagt. Han advarte blant annet Simpson om at Carragher ville slå tilbake etter tweeten hans om Liverpool-legenden i Everton-drakt.

– Åh, vær klar for et slag tilbake. På med hjelmen. Han er et uforsvarlig individ her (på Twitter, jou.anm), mente Neville.

Siste tweet i saken er muligens ikke sendt.