Floyd Mayweather fikk frastjålet verdier for over en million kroner mens han selv var på basketballkamp. Her fra et tidligere NBA-besøk i New York.
Floyd Mayweather fikk frastjålet verdier for over en million kroner mens han selv var på basketballkamp. Her fra et tidligere NBA-besøk i New York. Foto: Al Bello

Mayweather rundstjålet i sitt Las Vegas-hjem

Frekke tyver brøt seg inn mens 40-åringen feiret sin fødselsdag i Los Angeles.

Floyd Mayweather (40) ble i helgen offer for innbrudd da frekke tyver tok seg inn i hans hjem i Las Vegas og forsynte seg for innbo til en verdi av over en million kroner.

Hovedpersonen selv var ikke til stede da innbruddet fant sted. Den ubeseirede slåsskjempen var i stedet på plass i sin egen 40-årsdag i Los Angeles, en fire timers kjøretur unna, på første rad under NBA-oppgjøret mellom Los Angeles Lakers og San Antonio Spurs.

Ifølge The Mirror tok tyvene seg inn via en ytterdør og fikk blant annet med seg en av den søkkrike bokserens svindyre klokker.

Mayweather var verdens best betalte idrettsutøver før han la opp i 2015, som ubeseiret mester i hele fem vektklasser. Per dags dato sitter 40-åringen på en formue på rundt 3 milliarder norske kroner.

Det har i lang tid blitt snakket høyt om et potensielt møte mellom Mayweather og UFC-superstjerne Conor McGregor, og førstnevnte har tidligere uttalt at iren er den eneste årsaken til at han skulle komme tilbake fra sin pensjonisttilværelse.

I tillegg til de 800 millioner kronene det spekuleres i om han også vil innkassere om kampen skulle bli en realitet.

Men selv om boksefansen jubler for at oppgjøret stadig ser ut til å komme nærmere, er det ikke alle som er like imponert.

I onsdagens The Mirror omtalte den tidligere boksestjernen Oscar De La Hoya oppgjøret som en «flause» for boksesporten.

– Boksing er boksing og MMA er MMA. Det er to forskjellige idretter. Det vil bli en vits, en fornærmelse mot boksing hvis en MMA-utøver trer inn i en boksering. Det blir ikke konkurranse en gang, mente han.

– Det ville blitt det samme ved motsatt tilfelle. Da ville det bli en fornærmelse for MMA, sa De La Hoya.