MEDALJE-TREKKPLASTER: Johanne Killi (t.h.) under X Games i fjor, der hun tok sølv. I år kommer hun til Hafjell - etter å ha tatt bronse i X Games Aspen. Det er det mange som ønsker å få med seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
MEDALJE-TREKKPLASTER: Johanne Killi (t.h.) under X Games i fjor, der hun tok sølv. I år kommer hun til Hafjell - etter å ha tatt bronse i X Games Aspen. Det er det mange som ønsker å få med seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

River slopestyle-arena for å slippe inn flere X Games-tilskuere

Arrangørene må tenke kreativt for å løse billettetterspørselen før X Games i Hafjell.

Arrangørene gikk tom for lørdagsbillettene til X Games på Hafjell i forrige uke.

Nå løses pågangen ved å fjerne deler av Slopestylearenaen natt til lørdag. Dermed blir det plass til 1000 nye publikummere. Billettene slippes onsdag onsdag.

– Vi gikk tom for lørdagsbilletter i forrige uke. Det er gøy å se at så mange vil se Big Air. Heldigvis kan enda flere få muligheten nå, sier Henning Andersen, prosjektleder for X Games Norge.

– Våre dyktige arenafolk har løst dette ved at det siste hoppet i Slopestyle skal rives natt til lørdag. Dette blir en ypperlig plassering for publikum, sier Andersen.

Han tror de resterende billettene vil bli revet bort raskt.

- Nå har vi kun 1000 billetter igjen til Slopestyle-finalene på fredag, og vi regner med at også de blir utsolgt. Det er moro å se at X Games-merket står så sterkt uavhengig av arrangementssted, sier Andersen.

X Games Norway sendes på TV 2s kanaler. Her kjøper du billetter

Flytter fra Oslo
Der X Games i fjor ble arrangert i Oslo, er årets vintersportfest flyttet til Hafjell alpinsenter, nå med både slopestyle og Big Air på programmet.

Her blir supertalentet Marcus (17) overrasket med X Games-invitasjon på Senkveld

En rekke verdensstjerner er allerede bekreftet til arrangementet fra 8. til 11. mars.

Blant trekkplasterne er alle utøverne som tok medalje i Aspen tidliger i vinter. Det betyr gullvinnerne Marcus Kleveland (17) i snowboard og Øystein Bråten i freeski, samt bronsevinner Johanne Killi i freeski.

En norsk tropp i verdenstoppen gjør at arrangørlandet har vinnermuligheter i hver eneste konkurranse. Silje Norendal, Kjersti Buaas, Ståle Sandbech, Mons Røisland og Torgeir Bergrem er de kanskje største norske snowboardnavnene som kommer.

Internasjonale stjerner som Mark McMorris, Max Parrot, Jamie Anderson, Gus Kenworthy, Kelly Sildaru og James Woods kommer alle til Hafjell i mars.

HØYTSVEVENDE ATTRAKSJON: Markus Kleveland (17) er blant de norske medaljehåpene i Hafjell.
HØYTSVEVENDE ATTRAKSJON: Markus Kleveland (17) er blant de norske medaljehåpene i Hafjell. Foto: Matt Morning / ESPN Images