Paul Pogba fikk seg et turbulent restaurant-besøk mandag kveld.
Paul Pogba fikk seg et turbulent restaurant-besøk mandag kveld. Foto: Dave Thompson

– Illsint supporter kastet tallerken etter Pogba

Manchester Uniteds Paul Pogba skal ha kommet i klammeri på restaurant.

Paul Pogba (23) skal ha kommet i klammeri med det som skal ha vært opptil flere supportere på en indisk restaurant sent mandag kveld.

Det melder flere britiske medier onsdag morgen.

En video som dukket opp i sosiale medier, og som har blitt plukket opp av The Sun, viser franskmannen som ser ut til å bli truet opp i et hjørne av en illsint supporter.

Ifølge avisen fikk Manchester Uniteds milliardkjøp kastet en tallerken mot seg mens han satt og spiste på den indiske resturanten Akbar's i hjertet av Manchester.

Klammeriet skal ha oppstått på bakgrunn av at Manchester United-stjernen nektet å skrive autografer, og det måtte angivelig flere mennesker til for å holde den rasende supporteren tilbake.

– Vi fikk rapporter om bråk på en restaurant i Liverpool Road i Manchester like etter kl. 23.40 mandag kveld, sier en talsmann for det lokale politiet til avisen.

– Da en betjent svarte ble linjen brutt. Da han kom gjennom igjen hadde gemyttene roet seg og de involverte var ikke lenger på stedet. Etter det hørte vi ikke noe mer, forteller vedkommende.

The Mirror har forsøkt å komme i kontakt med restaurantens personell, men ingen har ønsket å uttale seg overfor den britiske avisen.

Pogba ble verdens dyreste spiller da han returnerte til Manchester United i sommer, etter fire år i Juventus for den nette sum av 1,1 milliarder kroner.

Den franske midtbanespilleren har fått 38 kamper under Jose Mourinho denne sesongen, og har blitt en viktigere og viktigere del av laget som søndag hevet Ligacup-troféet etter 3-2-seieren over Southampton.