STORT: Chase Sullivan fikk en god klem og et kyss på kinnet av superstjerna Rihanna. 
STORT: Chase Sullivan fikk en god klem og et kyss på kinnet av superstjerna Rihanna.  Foto: Steven Senne

Chase (7) fikk tidenes opplevelse fra Rihanna

MASSACHUSETS/USA (TV 2): Rihanna fikk pris for sine bidrag til veldedighet fra Harvard University tirsdag – og prisutdeleren var en syv år gammel gutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artisten Rihanna (29) fikk tirsdag prisen «2017 Harvard Humanitarian of the year» for å ha bidratt til veldedighet fra hun var 18 år gammel.

Artisten har bidratt med flere hundre millioner kroner til utdannelse, helse og nødhjelp. Hun har hjulpet kreftsyke, alvorlig syke barn og finansiert avansert medisinsk utstyr, vann og mat.

Rundt tusen studenter ved prestisjefylte Harvard University i Cambridge, Massachusetts fylte Sanders Theatre tirsdag for å hylle artisten og filantropen Rihanna.

– Så jeg kom meg til Harvard. Det hadde jeg aldri trodd jeg kom til å kunne si, spøkte superstjerna, til rungende jubel fra tilhørerne.

Delte ut prisen

Chase Sullivan (7) fikk det mange drømmer om; kyss fra Rihanna. Gutten fikk æren av å gi superstjernen blomster, og fikk deretter et kyss på kinnet av superstjerna.

– Hun var veldig snill. Jeg vet at hun er en god sanger, og hun var også snill mot alle, sa han til TV 2 etter den store opplevelsen.

Sullivan er sønn av professorer ved Harvard, og fikk derfor gratulere Rihanna med prisen.

Holdt rørende tale

I sin takketale forklarte Rihanna at hun har vært lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre helt siden hun var ung jente, og så en reklame om hvordan bare 25 cent kunne redde et barns liv.

– Jeg sa til meg selv, «Når jeg vokser opp og blir rik, skal jeg redde alle barna i hele verden», sa 29-åringen, som opprinnelig er fra Barbados.

Hun poengterte også at alle kan hjelpe, uavhengig av livssituasjon.

– Du trenger ikke være rik eller kjent. Du kan hjelpe hjelpe en. Uten å forvente noe igjen. Det er humanisme. Min bestemor sa: Hvis du har en dollar, har du plenty å dele, sa hun.