OVERTAR LEICESTER? Engelsk avis hevder Roy Hodgson kan overta Leicester.
OVERTAR LEICESTER? Engelsk avis hevder Roy Hodgson kan overta Leicester. Foto: Kirsty Wigglesworth

Britiske medier: – Hodgson i samtaler med Premier League-klubb

Englands tidligere landslagstrener Roy Hodgson kan gjøre comeback i Premier League.

Trenerveteranen Roy Hodgson har vært i samtaler med Leicesters eiere om den ledige jobben som ny manager for klubben, skriver The Daily Mail.

Hodgson, som trakk seg som landslagssjef for England etter EM i 2016, skal ha møtt representanter for de regjerende Premier League-mesterne i London forrige fredag.

Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha skal ønske seg Hodgson som erstatter for Claudio Ranieri, som brått og uventet fikk sparken forrige uke.

– Roy Hodgson er svært interessert i å snakke mer med Leicester City om den ledige stillingen, skriver Sky Sports News tirsdag kveld.

– Hodgson er førstevalget
Klubbens eiere ønsker seg en merittert og rutinert trener som ny manager, og Hodgson seiler opp som førstevalget.

Hodgson, som blir 70 år i august, skal være interessert i å vende tilbake som manager, men skal ikke være overbevist om at det er riktig tidspunkt å overta Leicester nå.

Sky Sports News på sin side hevder imidlertid at trenerveteranen skal være svært interessert i å bli ny sjef på King Power Stadium.

FERDIG: Claudio Ranieri ledet Leicester til serietittelen, men fikk sparken.
FERDIG: Claudio Ranieri ledet Leicester til serietittelen, men fikk sparken. Foto: Paul Childs

– Fotball er i blodet mitt og en stor del av mitt liv. Jeg ønsker å være involvert i fotballen. Jeg føler meg i god form. Dersom et tilbud kommer på bordet som passer for meg og for klubben, ville jeg gledelig tatt det, sa Hodgson i et intervju i desember i fjor.

– Shakespeare kan få jobben permanent
Mest sannsynlig vil imidlertid vikarmanager Craig Shakespeare få fortsette i trenerstolen en stund til på King Power Stadium, hevder The Mail.

Han vil lede laget i lørdagens oppgjør mot Hull i Premier League og returkampen mot Sevilla i Mesterligaen. Leicester tapte den første kampen 1-2.

Dersom Shakespeare gjør sine saker bra kan han bli tilbudt stillingen på permanent basis.

Hodgson, som før jul ble koblet til jobben som landslagstrener for Norge, skal likevel være førstevalget til klubbeier Srivaddhanaprabha.

Det er ifølge The Daily Mail derfor ventet at partene vil holde kontakten og gå i nye samtaler i løpet av de kommende ukene.