TILBAKE TIL MOLDE: Etzaz Hussain har skrevet under for gamleklubben, etter et mislykket opphold i Tyrkia.
TILBAKE TIL MOLDE: Etzaz Hussain har skrevet under for gamleklubben, etter et mislykket opphold i Tyrkia. Foto: Djorovic, Aleksandar / Scanpix

Solskjær stråler etter Molde-signering: – Han er en vinner

Etzaz Hussain (24) returnerer til Molde, ett år etter at han forlot klubben til fordel for tyrkiske Sivasspor.

Midtbanespilleren har trent med klubben i en lengre periode, og var også med da Ole Gunnar Solskjærs menn var på treningsleir i Dubai.

– Passer veldig godt til oss
Molde-manageren er strålende fornøyd med å ha signert 24-åringen.

– Etzaz er en vinner og vinnere trenger vi her. Han var med i 2012, 2013, the Double i 2014, han var med på europacup i 2015. Etzaz er en ledertype som vi trenger, sier Solskjær til moldefk.no.

– Han passer veldig godt til oss, han er en kreativ og løpssterk spiller, han har en fantastisk mentalitet og god teknikk. At han vil komme tilbake hit hvor han har spilt den beste fotballen i sitt liv, det er kjekt for oss, fortsetter manageren.

– Kjenner klubben godt
Det var han som hentet Hussain til klubben sommeren 2012, og midtbanemannen fikk 119 kamper for Molde før han gikk til Sivasspor som bosmanspiller. Der fikk han totalt åtte kamper.

– Jeg kjenner klubben godt og har mange gode opplevelser herifra, så jeg håper å få enda flere gode opplevelser her, sier Hussain.

– Vi gjorde det ganske bra sist gang jeg var her, så jeg håper vi kan komme oss tilbake til dit vi var, fortsetter han.