FIKK JULING: Den tidligere Dortmund-spilleren ble mandag fraktet til sykehus etter slagsmål.
FIKK JULING: Den tidligere Dortmund-spilleren ble mandag fraktet til sykehus etter slagsmål. Foto: Claude Paris

VM-vinner banket etter kveld på byen

Kevin Grosskreutz ligger på sykehus etter at to grupper barket sammen. Fire mistenkte skal være arrestert.

Den tidligere Borussia Dortmund-backen var med i den tyske landslagstroppen som ble verdensmestere i 2014. Nå spiller 28-åringen for 2. Bundesliga-lederne VfB Stuttgart.

Det var på mandag at politiet rapporterte at en 28-åring var innlagt på sykehus med en hodeskade. Skaden skal ha kommet som følge av et slag som falt i et slåsskamp mellom to grupper, skriver ESPNFC.

Les også: Spilte Mesterligafinalen med brudd

Politiet skal ikke ha gått ut med navnet på personen, men klubben har sagt i en uttalelse at Grosskreutz har vært involvert i et slagsmål.

– Grosskreutz har det fint under omstendighetene. Det ser ut til at han kan forlate sykehuset på onsdag. Kevin Grosskreutz vil anmelde forholdet etter hendelsen, skriver Stuttgart på sin offisielle nettside.

Den tyske avisen Bild har publisert bilder av skadene til Stuttgart-spilleren.

I følge Bild skal den tidligere tyske landslagsspilleren ha dratt på fest i Stuttgart sammen med fem andre venner i alderen 16-18 år. Han spilte ikke under søndagens 2-0-seier mot Kaiserslautern grunnet en seneirritasjon.

På festen skal Grosskreutz sin gruppe ha havnet i en opphetet diskusjon med en annen gruppe. Diskusjonen skal etterhvert ha utviklet seg til et slagsmål, hvor VM-vinneren skal ha fått et slag i hodet, mener Blid.

Det er i følge avisen ikke første gang tyskeren har havnet bråk. I mai 2014 ble han anmeldt for å ha kastet en kebab i retning Köln-supportere som skal ha hånet han. Anmeldelsen ble til slutt trukket tilbake.