Klopp slakter egne spillere: – Det så ut som vi spilte vennskapskamp

Liverpool-manageren er langt fra fornøyd med egne spilleres prestasjon etter tapet for Leicester.

Liverpool gikk på nok en kjempesmell mandag kveld da managerløse Leicester ble for store på King Power Stadium.

Vertene herjet til tider med de rødes ustabile forsvar, og ga seg ikke før det stod 3-1 i målprotokollen.

Se hvordan Leicester ydmyket Liverpool i videovinduet øverst!

Etter oppgjøret var det en svært skuffet Jürgen Klopp som møtte pressen.

– Det så ut som en vennskapskamp fra vår side. En spiller i rom, et innkast, en heading og en pasning. Hvis det er alt du trenger å gjøre for å komme til sjanser, så er det rett og slett ikke greit, sa tyskeren til Liverpool Echo.

Nederlaget var det tredje på rad mot lag som kjemper for overlevelse i Premier League. Mellom seiere mot Tottenham og uavgjort mot Chelsea, ble både Swansea og Hull for sterke for laget fra Merseyside.

– Vi kan i hvert fall ikke skylde på noen andre enn oss selv. Det som skjedde i kveld har skjedd altfor ofte denne sesongen. De som følger med vet hvor gode vi kan være, og det gjør det enda vanskeligere å akseptere dette her, sa Klopp.

Managerbytte har ofte vist seg å ha en forløsende effekt i et lag som sliter i motgang, og Klopp mener han var fullstendig klar over hvilken Leicester-versjon som ventet på hans elever på King Power Stadium.

– Vi var ikke på fra begynnelsen. Vi visste 100 % sikkert hva vi kom til å møte og Leicester var akkurat så forutsigbare som vi forventet. Det var åpenbart en følelsesladet kamp for dem. Hadde de ikke vist følelser i dag, så ville det vært veldig rart. Likevel var ikke kampen så voldsomt tøff. Det var bare vi som ikke var med. Det er ikke godt nok i noen deler av kampen, sa Klopp.

Og i Sky Sports-studio var selvsagt den etter hvert dynamiske duoen Gary Neville og Jamie Carragher på plass til mandagens oppgjør.

Scouseren var like oppgitt som Liverpools manager, og på Nevilles spørsmål om hva spillerne har gjort de siste ukene, svarte Carragher skarpt, men med et smil:

– Drukket?