Iversen reiste seg etter hockeystjernens burgertips

– Han så fornøyd ut og var god å prate med, avslører Marit Bjørgen.

Se langrennsjentenes pressekonferanse, hvor blant annet Marit Bjørgen slo tilbake mot svenskenes kritikk, i videovinduet øverst!

Emil Iversen var langt nede etter fadesen på herrenes teamsprint i VM søndag.

Etter å ha falt i siste sving og rotet bort det som så ut til å bli en sikker norsk medalje, truet trønderen med å forlate mesterskapet og reise hjem igjen til Norge.

Skiforbundet ville imidlertid ikke innvilge ulykkesfuglens ønske, og senere på kvelden kom meldingen om at Iversen blir værende i VM.

Like etter uhellet tok hockeyspiller og toppidrettskollega Alexander Bonsaksen til Instagram med en slags størreerklæring til Iversen.

– Iversen kan trøste seg med at det er jævlig gode burgere her i hvert fall, skrev Tappara-spilleren, med bilde av en rykende fest hamburger fra tilskuerplass i VM-byen.

Iversen kan trøste seg med at det er jævlig gode burgere her hvertfall! #skivm #lahti #burger

Et innlegg delt av Alexander Bonsaksen (@bonsa47)

På kvinnelandslagets pressekonferanse mandag morgen, kunne Marit Bjørgen fortelle at landslagskollega Iversen søndag kveld var ved godt mot, og hadde tatt den tidligere iskrigerens tips til etterretning.

– Vi traff Emil på sosialrommet i går da vi kom hjem. Vi klappet ham på skulderen og gav ham god støtte, sa skidronningen på NRK.

– Jeg synes han var i godt humør da. Han var god å snakke med. Han hadde fått seg en hamburger, så han så fornøyd ut, sa Bjørgen.

På pressekonferansen kom det også frem at det første Emil gjorde var å servere kake til kombinertgutta som hadde tatt sølv.