Ronaldo ordnet tabelltopp for hovedstadslaget.
Ronaldo ordnet tabelltopp for hovedstadslaget. Foto: REUTERS / Heino Kalis.

Ronaldo scoret i real snuoperasjon

Cristiano Ronaldo dundret inn et straffespark da Real Madrid snudde 0–2 til 3-2-seier mot Villarreal i spansk La Liga søndag.

Etter en første omgang der Villarreal hadde fire-fem gigantiske muligheter til å score, var det fortjent at Manu Trigueros sendte hjemmelaget i føringen fem minutter ut i andre omgang.

Midtbanemaestroen fikk knalltreff og banket ballen i mål.

Vondt ble til verre for Real Madrid kun seks minutter senere da Cédric Bakambu satte inn 2–0 alene med keeper.

Men i visshet om at Barcelona hadde inntatt tabelltoppen i La Liga etter sin 2-1-seier mot Atlético Madrid tidligere søndag tråkket Real Madrid inn gasspedalen. Først banket Ronaldo ballen i stolpen, før Gareth Bale dunket inn reduseringen på vakkert vis fra sju meter.

Bortelaget tok over kampen fullstendig etter scoringen, og Ronaldo fikk muligheten til å redusere fra straffemerket etter en hands av Bruno. Portugiseren dundret ballen i det ene hjørnet til 2–2.

Villarreal øynet et viktig poeng i kampen om europaspill, men i stedet fikset innbytter Álvaro Morata 3-2-seier til Real Madrid med en heading etter 83 minutter.

Villarreal skrek på straffe i sluttminuttene etter at ballen tilsynelatende traff armen til Marcelo, men dommeren holdt fløyta unna munnen. Dermed tok Real Madrid tilbake tabelltoppen med et poeng ned til Barcelona og med en kamp mindre spilt.

Villarreal forblir på sin side på sjetteplass på tabellen.

(©NTB).