Lewandowski med hat trick i Bayerns 8-0-seier

Den polske superspissen Robert Lewandowski scoret tre mål i Bayern Münchens 8-0-seier over Hamburg i tysk 1. Bundesliga lørdag.

Robert Lewandowski noterte seg for hat trick mot Hamburg. Foto: Michaela Rehle

28-åringen sto for mål nummer to, tre og fire i målraset.

Det franske stortalentet Kingsley Coman scoret to mål med fire minutters mellom til 6-0 og 7-0, mens Arturo Vidal, David Alaba og Arjen Robben også kom på scoringslista.

Bayern München har for vane å score mange mål mot Hamburg. To scoringer av Thomas Müller, ett av Medhi Benatia, Lewandowski og Douglas Costa sikret 5-0-seier senest i serieåpningen i august.

Bayern München troner fortsatt på toppen av tabellen med 53 poeng, men Leipzig følger fem poeng bak etter deres 3-1-seier mot Köln lørdag. Svenske Emil Forsberg ga hjemmelaget ledelsen etter fem minutter, før et selvmål av Dominic Maroh sørget for at ledelsen var doblet en halvtime senere.

Yüya Õsako ga Köln et lite håp om poeng med sin 1-2-scoring etter 53 minutter, men Timo Werner punkterte kampen i det 65. minutt.

Borussia Dortmund ligger fortsatt åtte poeng bak Leipzig etter at de slo Freiburg 3-0. Sokratis Papastathopoulos ga Dortmund ledelsen, før Pierre-Emerick Aubameyang noterte seg for to scoringer i annen omgang.

Mainz vant 2-0 over Leverkusen, mens tabelljumbo Darmstadt gikk på et nytt tap da Augsburg ble for sterke og vant 2-1.