Roy Keane ville elsket å se denne mannen i Manchester United-drakt.
Roy Keane ville elsket å se denne mannen i Manchester United-drakt. Foto: Federico Gambarini

– Griezmann vil være perfekt for Manchester United

Manchester United-legende får vann i munnen av tanken på Griezmann i gamleklubben.

Antoine Griezmann (25) har i lengre tid vært koblet med en overgang til Manchester United.

Den franske angrepsspilleren har storspilt for Atlético Madrid denne sesongen, og britisk presse har nærmest latt det gå sport i å melde 25-åringen mer eller mindre nær en overgang til Old Trafford.

En av dem som lar seg begeistre av tanken på Griezmann i engelsk fotball er tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane.

På ITVs Champions League-sending snakket Keane svært varmt om en potensiell Griezmann-overgang til hans tidligere klubb.

– Vi vet jo at han har blitt koblet med en overgang til Manchester United, og for en spiller han ville blitt for klubben!, sa en sjelden entusiastisk Keane.

Keane, som tilbragte tolv år i Manchester United, hvor han blant annet fikk med seg hele sju Premier League-titler, bør vite hva han snakker om.

– Han har vært helt fantastisk. Jeg er rett og slett sjokkert over nivået han har vist oss de siste par årene. Han scorer mål på bestilling, i alle slags store oppgjør, både på landslagsnivå og store Mesterliga-kvelder, sa United-legenden.

Tidligere Arsenal-back Lee Dixon fulgte opp sin kollega og mente han uansett ville elsket å se Griezmann til Premier League – uavhengig av hvilket lag han skulle ende opp i.

– Bare få ham til Premier League. Samme hvor, bare noen tar ham, for han er en sånn type spiller man gladelig betaler for å se på, sa han.

Men det spørs om de to tv-ekspertene får det som de ønsker. Forrige uke helte nemlig Griezmann selv kaldt vann i årene på de som håper å se ham på balløya i nærmeste fremtid.

– Tyskland, den ligaen frister meg ikke mye. Frankrike? Ikke for øyeblikket. I England, der er jeg i stor tvil med tanke på privatlivet mitt. Det regner mye og det er dårlig vær. Jeg må føle meg lykkelig utenfor banen, sa franskmannen til The Telegraph.