«Pai-keeperen» er tilbudt drømmejobben

Det kan ende lykkelig for Wayne Shaw.

Wayne Shaw ble verdenskjent da han stappet en pai i kjeften på innbytterbenken til Sutton United i FA-cupkampen mot Arsenal.

Det skulle vise seg at den korpulente reservekeeperen visste godt at et bettingselskap hadde satt odds på at han kom til å spise pai i løpet av kampen, og ble satt under etterforskning for brudd på gamblingforeskriftene i engelsk fotball.

Sutton-manager Paul Doswell ble rasende og da Shaw ba om å få bli løst fra kontrakten, så ble han innvilget dette.

Men 45-åringen blir ikke arbeidsløs lenge.

For nå kan Daily Mirror fortelle at han fikk tilbud om drømmejobben allerede før han sendte oppsigelsen sin til Sutton United.

For supermarkedkjeden Morrisons har tilbudt Shaw en jobb som deres offisielle paismaker. Lønnen skal tilsvare et års forbruk av paier.

– Vi er alltid på utkikk etter de beste til å smake på paiene våre og sørge for at de holder mål. Waynes prestasjon mandag plasserer ham som en av landets mest kjente paikjennere. Vi er virkelig imponert over hvor engasjert han er i å spise pai, og vi skjønner at en god pai er den beste måten å lade opp til alle begivenheter, også om det er den største dagen i fotballkarrieren din, sier Morrisons paiinnkjøpsansvarlig Tessa Callaghan.

Men Morrisons får kamp om Shaw. For også MEATliquor ønsker å knytte til seg kultkeeperen.

– Årets høydepunkt i FA-cupen har ikke vært på banen, det skjedde midt på benken til Sutton. Jeg er så imponert over Mr Shaws appetitt for bakverk og paier, kombinert med det at han nå er uten jobb, sier eier Scott Collins etter å ha opprettet en stilling for Shaw.