AGENT PÅ TUR: Wayne Rooneys agent skal være i Kina for å forhandle med flere klubber på vegne av Manchester United-kapteinen.
AGENT PÅ TUR: Wayne Rooneys agent skal være i Kina for å forhandle med flere klubber på vegne av Manchester United-kapteinen. Foto: Jason Cairnduff

– Rooneys agent er i Kina og forhandler med klubber

– Galskap, sier Manchester United-legende

Wayne Rooneys agent Paul Stretford er ifølge The Sun på rundreise i Kina for å finne den klubben som er villig til å betale Manchester United-kapteinen mest.

Han skal ha dratt til Kina for noen dager siden og har bodd på Renaissance Hotel i Tianjin i noen dager.

Cannavaro bekrefter kontakt
En talsmann for Tianjin Quanjian vil ikke si noe om det har vært samtaler mellom klubben og Stretford.

– Vi har ingen offisielle nyheter om Wayne Rooney på det nåværende tidspunkt, sier han til avisen.

Quanjian-trener Fabio Cannavaro bekrefter at han har vært i kontakt med Rooney, men samtalene skal ha stoppet opp fordi den tidligere italienske landslagskapteinen mener Rooney ikke passer spillestilen hans.

Stretford skal ha forlatt Tianjin på tirsdag for å dra videre for å besøke andre interesserte klubber.

Kan få 260 millioner med en gang
En klubb skal ha tilbudt en treårskontrakt med en ukelønn på svimlende 6,8 millioner kroner.

Klubben skal også være villig til å gi ham seks måneders lønnsforskudd og signonfee, slik at Rooney kan sette 260 millioner kroner rett inn på konto før han har rørt en ball i Kina.

Men ikke alle er like overbevist om at Rooney gjør rett i å dra til Kina.

– Det er ingen grunn til at Wayne Rooney skal dra til Kina. Han kan fortsatt spille fotball og kan spille på øverste nivå i England, Tyskland, Spania og Itala. Det er galskap. Å dra til Kina? Galskap. Han er 31 år. Det er mye igjen å gjøre i Europa for Wayne Rooney. Jeg tror ikke han mangler penger, tordner Roy Keane til ITV.