Mourinho: – Chelsea har kun FA-cupen å spille for

José Mourinho kroner allerede gamleklubben Chelsea til Premier League-vinner.

Innbytter Zlatan Ibrahimovic scoret vinnermålet da Manchester United slo Blackburn 2-1 i FA-cupen søndag kveld.

Se høydepunkter fra kampen øverst!

Like etter kampslutt ble det klart at Chelsea blir motstander for Manchester United i kvartfinalen i den tradisjonsrike engelske cupturneringen.

– Chelsea har kun FA-cupen å spille for
José Mourinho hevder at Chelsea allerede har vunnet Premier League, og kun kan fokusere på FA-cupen fremover – i motsetning til Manchester United.

– Vi må spille mot St. Etienne, vi må spille finalen i ligacupen og forhåpentligvis en ny motstander i Europaligaen, sa Mourinho på pressekonferansen etter 2-1-seieren over Blackburn på Ewood Park.

– Vi må dessuten kjempe om en topp fire-plassering i Premier League. For øyeblikket har jeg så mye å tenke på, mente Mourinho.

Han mener Chelsea allerede har avgjort Premier League og kun kan kose seg i FA-cupen.

– Chelsea er allerede mestere og har ingenting annet enn FA-cupen å spille for, slo Mourinho fast.

Måtte seg seg slått 0-4 sist
Da Manchester United møtte Chelsea på Stamford Bridge tidligere denne sesongen måtte José Mourinhos menn i rødt se seg slått hele 4-0.

Manchester United har ikke slått Chelsea i London siden oktober 2012.

Men en ordknapp Mourinho var ikke så interessert i å snakke om Manchester Uniteds vinnersjanser i FA-cupduellen mellom lagene i mars.

– Den kampen er ikke før om en måned, så jeg ønsker ikke å tenke på den nå, slo Mourinho fast til pressen.

– Vi skal kjempe for å vinne
Mourinho gjorde det imidlertid klart at målet til Manchester United er å vinne både FA-cupen og ligacupen denne sesongen.

– Vi kommer til å kjempe for å vinne FA-cupen. Men ligacupen er foreløpig den turneringen vi for øyeblikket har 50 prosent sjanse til å vinne. Det neste steget er Europaligaen, hvor vi møter St. Etienne på onsdag. Vi vil også videre i Europa, oppsummerte Manchester Uniteds manager.