DIEGO OG SJEFEN: TIl venstre står Diego Dávila med Cristiano Ronaldo. Til høyre et av bildene der han etterligner Real Madrid-stjernen.
DIEGO OG SJEFEN: TIl venstre står Diego Dávila med Cristiano Ronaldo. Til høyre et av bildene der han etterligner Real Madrid-stjernen. Foto: Instagram

Har fulltidsjobb som Ronaldo-stuntman: – Må alltid ha lik hårsveis

Dette er Cristiano Ronaldos look-alike og stuntman.

Det er ikke bare fotball det handler om for Cristiano Ronaldo. Superstjernen selger parfyme, undertøy, sportsutstyr, sjampo og mye annet. Sponsorene står i kø. Reklameoppdragene likeså.

Det er ikke alltid tiden strekker til, og derfor har han skaffet seg en look-alike som stuntman.

Diego Dávila er mannen som har fått jobben, og han er nødt til å følge Ronaldos rutiner.

Når Real Madrid-stjernen klipper håret hos sin faste frisør, Miguel, gjør Diego det samme.

– Jeg må alltid ha lik hårsveis, forklarer Dávila til UOL Esporte.

Kroppen må han også ta ekstremt godt vare på, slik at fysikken er lik Cristiano Ronaldos.

– Jeg er nødt til å ta vare på kroppen min. Han er en verdensklassutøver og har utrolige fysiske forutsetninger. Jeg må ha kroppen min så lik hans som mulig hele tiden, selv om det selvsagt er noen genetiske forskjeller, sier han.

Det er så mye å gjøre at det faktisk er en heltidsjobb for Dávila. Ofte er det lange dager med filming for Ronaldo-stuntmannen.

– Jeg har et veldig godt forhold til Cristiano. Det er sant at vi ikke hadde et

Timeplanen min er alltid stram, omtrent hver uke må jeg gjøre en shoot. Jeg kan ikke ha en annen nært forhold, kanskje på grunn av beskjedenhet, men med tiden har vi blitt kjent med hverandre og jeg kan si at Cristiano er en fantastisk person. Det er en stor glede å jobbe med ham. Han liker å være sammen med meg og jeg med ham. Han er en utrolig person, sier Dávila.