BLOGGER-STJERNE: Anna Rasmussen er blant Norges mest populære bloggere, men under premierefesten for TV-serien «bloggerne» gikk ikke alt som planlagt.
BLOGGER-STJERNE: Anna Rasmussen er blant Norges mest populære bloggere, men under premierefesten for TV-serien «bloggerne» gikk ikke alt som planlagt. Foto: NTB Scanpix

Full Bloggerne-krangel:

– Hvorfor må du alltid være så dramatisk? HERREGUD

Ikke alle er enige med Anna Rasmussen etter premierefesten på Bloggerne.

Torsdag kveld var det duket for premierefest for TV 2-serien Bloggerne, og bloggprofilene var samlet til fest på Teatro i Oslo.

Men denne festen gikk ikke som planlagt for alle. Anna Rasmussen (20) forlot premieren gråtende etter at «150 fulle personer ødela festen og sto i veien for TV-skjermene».

– Jeg ble så sint og opprørt at jeg gråt på vei opp til hotellrommet, og kansellerte en TV-opptreden, sier Rasmussen til TV 2.

Støttes ikke
Denne oppfatningen støttes ikke av alle hennes blogg-kolleger som var på festen.

Anne Brith Davidsen er med i Bloggerne for første gang. I et nytt innlegg på bloggen skriver Davidsen hvordan hun oppfattet kvelden.

«Vi andre bloggerne grein nok av takknemlighet. For at vi fikk sjansen. Vi er heldige. Vet dere hvor heldige vi faktisk er? Vi er kun 7-8 stykker av over flere tusen bloggere som får være med på programmet. Vi er dritheldige. Det skal vi være takknemlig for. Anna ble lei seg for at det var mange fulle folk der. (...) Ja, det var mange fulle folk. Men at det var 150 fulle folk der, det stemmer ikke.»

På spørsmål fra TV 2 om hun deler Anna Rasmussens oppfatning om at festen ble ødelagt, svarer Anne Brith følgende i en e-post:

– Min fest ble ikke ødelagt, men jeg må jo være så ærlig å si at jeg savnet Anna der. Da jeg hørte hvordan hun hadde opplevd festen ble jeg trist på hennes vegne. Skulle ønske jeg kunne gjort noe for å gjøre det fint for henne på festen, for hun har jo selv vært en stor årsak til at Bloggerne har blitt en suksess.

– Dessverre var jeg ikke klar over opplevelsen hennes av kvelden før dagen derpå og da var det for sent å forandre på det som hadde skjedd. Jeg kunne vært mammaen til Anna og skulle ønske jeg kunne gitt henne en god klem, slik bare en mamma kan gjøre, skriver hun.

Blogger Joakim Kleven var også til stede på premierefesten. Han går hardt ut mot Anna Rasmussen.

– HERREGUD

«Jeg kjenner deg ikke Anna (...), men det er sånne type innlegg jeg bare blir helt … Ja, hva skal jeg si? FLAU over. Du som er flink til å skrive og har så mange som følger deg. Hvorfor må du ALLTID være så dramatisk og selvsentrert, HERREGUD!», skriver han på sin blogg.

Kleven sier til TV 2 at han ikke vil uttale seg mer om saken enn det som står på bloggen.

Anna Rasmussen ønsker ikke å kommentere utspillene, og referer til nytt blogg-innlegg, hvor hun forteller at hun tar en pause fra media.

Disse er med i den sjette sesongen av Bloggerne

  • Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe, Oslo. Ekteparet Marna og Ørjan gjør comeback i Bloggerne etter en sesongs opphold. Marna driver bloggen «Komikerfrue», mens Ørjan har sin blogg «Orjanburoe».
  • Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen fra Stavanger er inne i sin tredje seong av Bloggerne. I den nye sesongen følger vi henne gjennom graviditet og fødselen av hennes sønn Lucas. Serien følger livet til den populære trebarnsmoren og samboeren Jan. Til daglig driver hun bloggen «Mammatilmichelle» som er en av Norges aller største blogger.
  • Kristine «Krisssy» Ullebø fra Førde har drevet bloggen «Krisssy» siden hun var 12 år og er med i sin første sesong av Bloggerne. Hun har i tillegg Instagram-kontoen «Kristineullebo» med nesten 700.000 følgere.
  • Anniken «Annijor» Jørgensen fra Drammen. Driver bloggen «Annijor». I denne sesongen følger vi henne blant annet med på flyttelasset, da hun bestemmer seg for å flytte til Bergen. Hun var med i nettserien «Sweatshop» på Aftenposten.no. Er nå klar for sin første sesong av Bloggerne.
  • John Arne Riise og Louise Angelica Riise, Ålesund. Ekteparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise er inne i sin andre sesong av Bloggerne. Louise Angelica Riise blogger, driver butikk/nettbutikk og er aktiv på Instagram. John Arne Riise driver bloggen «Johnariise» ved siden av karrieren som fotballspiller.
  • Tonje Blomseth bor like utenfor Karasjok i Finnmark og driver sin villmarksblogg. I tillegg til bloggen dyrker hun villmarkslivet. Er forfatter og foredragsholder. Er med i sin andre sesong av Bloggerne.
  • Anne Brith Davidsen. Single firebarnsmor og blogger på «Annebrith.blogg.no». I sin første sesong i Bloggerne følger vi henne i en travel hverdag hvor hun i tillegg til å følge opp sine fire barn, prøver å lykkes både i forretninger og kjærlighetslivet. Var med i «Hele Norge baker» på TV3.