Jarstein i klinsj med Bayern-stjerner da seieren røk seks minutter på overtid

Det var lagt til fem minutter. Seks minutter på overtid utlignet Bayern mot Hertha.

Se dramaet over (video med tillatelse fra Eurosport)

Vedad Ibisevic så ut til å bli kampens eneste målscorer med sitt mål etter 21 minutter, men seks minutter på overtid dukket Robert Lewandowski opp og satte inn 1-1 etter en retur.

Det var lagt til fem minutter i kampen, så ett minutt på overtid av overtid gikk det galt for Hertha.

Både Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for vertene.

Keeper Jarstein havnet i en opphetet klinsj med Bayern-stjernene etter kampslutt.

Xabi Alonso så ut til å slenge med leppa til nordmannen, som fyrte tilbake.

Da kom Philip Lahm og Manuel Neuer også stormende til, og det ble svært opphetet da flere spillere fra lagene barket sammen.

Per Ciljan Skjelbred spilte en svært god kamp, og fikk strålende skussmål for sin innsats som sentral midtbanespiller i kampen.

Hertha Berlin er meget solide på eget gress i Berlin.

Laget har kun ett tap på sine ti første hjemmekamper.

Resultatet gjør at Hertha Berlin ligger på sjetteplass med 34 poeng, mens Bayern München stadig topper med 50 poeng. Laget har åtte poeng ned til Leipzig på annenplass, men en kamp mer spilt.

Nylands Ingolstadt vant
Ørjan Nyland satt som vanlig på benken da hans Ingolstadt slo Eintracht Frankfurt 2-0 borte. Romain Bregerie satte inn 1-0 allerede før Frankfurts David Abraham fikk direkte rødt kort etter 34 minutter.

Hjemmelaget hadde muligheten til å utligne på straffespark etter 56 minutter, men Makoto Hasebe misset.

Pascal Gross la på til 2-0 etter 69 minutter før lagkamerat Matthew Leckie fikk rødt kort like før slutt.

Frankfurt ligger på sjetteplass med 35 poeng, mens Ingolstadt er nest sist med 18 poeng.

Dortmund slo tilbake
Borussia Dortmund slo tilbake med 3-0-seier mot Wolfsburg etter 0-1-tapet mot Benfica i mesterligaen tirsdag.

Wolfsburgs Jeffrey Bruma satte ballen i eget nett etter 20 minutter før Lukasz Piszczek doblet til 2-0.

Ousmane Dembélé avgjorde kampen da han satte inn 3-0 etter 59 minutter. Dortmund ligger på tredjeplass i Bundesliga med 37 poeng, 12 poeng bak Bayern München. Wolfsburg ligger på 14.-plass med 22 poeng.