Avis: – Rooney kan være ferdig på Old Trafford om to uker

Tidligere lagkamerat forstår spekulasjonene rundt Wayne Rooneys fremtid i Manchester United.

Wayne Rooney kan være på vei bort fra Manchester United raskere enn først antatt.

Se hvordan Wayne Rooney ble historisk for Manchester United tidligere i sesongen i videovinduet øverst!

For nå skriver den anerkjente engelske avisen The Telegraph at Rooney allerede har fått flere tilbud på bordet fra styrtrike klubber i Kina.

– Kan tjene 350 mill. kroner i året
Ifølge avisen tror flere kinesiske klubber at det finnes muligheter for å signere 31-åringen før overgangsvinduet stenger i Chinese Super League (CSL) den 28. februar.

Rooney skal allerede fått et lønnstilbud på bordet som vil sikre den engelske landslagsspilleren en årslønn på vanvittige 350 millioner kroner i Kina.

Beijing Guoan og Guangzhou Evergrande Taobao er to av klubbene som har Rooney øverst på ønskelisten.

Rooneys kontrakt med Manchester United strekker seg frem til sommeren 2019. Angriperen har imidlertid blitt benket i flere kamper denne sesongen, og har ikke startet en kamp siden midten av desember.

Scholes: – Han kommer til å gå på veggene
Klubbhelten Paul Scholes, som vant elleve Premier League-titler på Old Trafford, føler seg sikker på Wayne Rooney snart forlater Manchester United.

– Wayne Rooney vil gå på veggene om han ikke får mer spilletid. Og, om han ikke får det, kan han komme til å forlate Old Trafford, slår han fast i et intervju med Daily Mail.

Scholes mener situasjonen er uholdbar for Rooney i Manchester United for øyeblikket.

– Det kan bare ikke fortsette slik, og jeg ser ham heller ikke som en som vil akseptere dette i lengden. Men, det er opp til ham selv å bevise at han fortsatt kan spille i de store kampene, påpeker Scholes.

Med sine 250 mål for Manchester United er Wayne Rooneys klubbens mestscorende gjennom tidene. Han tangerte rekorden til legenden Sir Bobby Charlton etter sin fulltreffer mot Reading tidligere denne sesongen.

Manchester United og Wayne Rooney møter Blackburn i FA-cupens femte runde søndag klokken 17.15.

Oppgjøret sendes direkte på TV 2 Sumo og TV 2 Premium.