Internetts mest omtalte Liverpool-tatovering er hyllest til avdød venninne

Andrea (27) om tatoveringen som har kapret internett de siste ukene: – Alle får litt glede.

Se Liverpool-supporteren fortelle sin tatoveringshistorie i Premier Leaks i videovinduet øverst!

Den siste uken har bildet av en meget spesiell Liverpool-tatovering gått som en farsott på Internett.

Et bilde av ansiktet til Adam Lallana, plassert inne i kroppen til en lama, er nemlig ikke noe man ser hver dag.

Tatoveringen tilhører Andreah De Lah Hoz fra Nashville i USA.

– Jeg postet bare bildet uten å tenke noe på det. Så gikk jeg og la meg, og da jeg våknet var det overalt. Det har vært litt overveldende, men samtidig så setter jeg pris på at andre setter pris på det og at de smiler når de ser den. Alle får litt glede av den, akkurat som meg, sier hun til TV 2 Sporten.

27-åringen var med som Skype-gjest i TV 2s ukentlige nettprogram Premier Leaks forrige uke, og fortalte der også historien som ligger bak tatoveringen.

– Jeg var på puben en dag med mine venner og så på en Liverpool-kamp, og Adam Lallama, jeg mener Adam Lallana, hadde vunnet en pris for årets spiller.

– Da husket jeg på «Adam Lallama», som stammer fra en vits jeg pleide å si til en venninne som jeg hadde. Han var hennes favorittspiller. Dessverre så døde hun i 2014. Da jeg tenkte på det, og på den vitsen, så fikk det meg til å smile. Da tenkte jeg «vet du hva, jeg skal få en tatovering av Adam Lallama», sa hun.

Har du noen gode tatoveringshistorier? Kom med tips til Premier Leaks på Twitter ved å bruke #2pleaks!

Se også: Alle episodene av Premier Leaks her

Lallana selv kommenterte bildet på Instagram
De La Hoz ser på tatoveringen både som et minne og som noe å være stolt av.

– Jeg tenker det. Jeg er glad for at jeg har den, for hver gang jeg ser på den så tenker jeg på min venninne Paige. Og det får meg til å smile, sa hun.

Liverpool-stjernen selv har også lagt merke til bildet som har figurert på internett, noe innehaveren setter stor pris på.

– En av mine venner viste meg at han hadde kommentert på en Instagram-post. Jeg tror det var Sport Bible som hadde lagt det ut, og han hadde kommentert. Han lo og klappet. Jeg kan ikke be om mer enn det, sa De La Hoz.

27-åringen avslørte før sending at hun også hadde vært intervjuet over telefon av Sky Sports, men «visningen» i Premier Leaks er den første gangen hun har måttet vise den fram på direkten.

– Der jeg bor, sør i USA, er det ikke slik at folk egentlig vet hvem han er. Så jeg blir ikke bombardert med forespørsler om det, sa hun.

Se Liverpool-supporteren fortelle sin tatoveringshistorie i Premier Leaks i videovinduet øverst!