PÅ BLOGGERNE-FEST: Anna Rasmussen og Jan Lossius på den røde løperen på Bloggernes premierefest torsdag kveld.
PÅ BLOGGERNE-FEST: Anna Rasmussen og Jan Lossius på den røde løperen på Bloggernes premierefest torsdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2

Anna Rasmussen forlot sin egen Bloggerne-premierefest gråtende

Anna Rasmussen (20) ble skuffet på sin egen premiere. Se bildene fra bloggfesten!

Torsdag kveld var det duket for premierefest for TV 2-serien Bloggerne, og bloggprofilene var samlet til fest på Teatro i Oslo.

Det var førvisning av de to første episodene av dokusåpen, noe bloggerne, deriblant mammabloggeren og trebarnsmoren Anna Rasmussen (20), hadde gledet seg veldig til.

Se bildene fra festen nederst i saken!

– Dessverre ble det alt annet enn kos med et glass vin, og det endte med at jeg forlot premieren før den i det hele tatt var begynt, forteller Rasmussen på bloggen sin fredag.

– Jeg ble skikkelig lei meg, og ville bare reise hjem, forteller Anna Rasmussen i en SMS til TV 2.

– Noen vil synes at jeg overreagerer

– Jeg skal være helt ærlig med dere, og noen av dere vil sikkert synes det er rart, eller at jeg overreagerer. Men jeg ble skrekkelig skuffet. Jeg hadde gledet meg til å se en bit av det produktet jeg har vært med å skape det siste året. Et produkt jeg både er stolt av, og som faktisk betyr ganske mye for meg. Alt jeg deler i en sånn produksjon er personlig, og betyr noe for meg, skriver Rasmussen videre.

Hun forteller at kvelden ble ødelagt da 50-60 fulle mennesker hun ikke kjente kom inn og stilte seg foran skjermene de skulle se episodene på.

– Jeg ble så sint og opprørt at jeg gråt på vei opp til hotellrommet, og kansellerte en TV-opptreden som egentlig skulle blitt sendt i dag tidlig. Jeg var klar for å se episoden sammen med de som faktisk har bidratt til årets sesong, de som har stått på å laget det produktet som skulle vises til oss for første gang. Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker, forteller Rasmussen.

FIKK BLOMSTER: Blogg-profilene var samlet på Teatro i Oslo.
FIKK BLOMSTER: Blogg-profilene var samlet på Teatro i Oslo. Foto: Espen Solli / TV 2

Avlyste God morgen Norge

Hun skulle egentlig også være med i God morgen Norge fredag morgen, hvor hun skulle bli intervjuet sammen med en av de andre bloggerne, nemlig Kristine Ullebø (19). Men Rasmussen avlyste intervjuet torsdag kveld.

– Jeg angrer ikke på at jeg gikk fra festen, men det er veldig ulikt av meg å avlyse andre avtaler. Jeg synes derfor det var dumt at jeg følte jeg måtte avlyse God morgen Norge, men jeg kjente at det ble for mye for meg, sier Anna Rasmussen i en SMS til TV 2.

Hun har fredag reist hjem til Søgne.

TV 2 synes det er leit at Rasmussen opplevde festen slik.

– Premierefesten forløp på det vi anser som en helt vanlig og anstendig måte. Hvis Anna føler noe annet, synes vi det er trist. Vi ønsker selvfølgelig at alle som er tilstede på en slik feiring skal ha en fin opplevelse, sier pressekontakt for Bloggerne i TV 2, Nina Engh.

I sjette sesong er Kristine Ullebø en av nykommerne, sammen med Anniken «Annijor» Jørgensen fra Drammen, og firebarnsmora Anne Brith Davidsen fra Sørumsand. Ekteparet Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe er tilbake, og det samme er Tonje Blomseth, og ekteparet John Arne Riise og Louise Angelica Riise.

Det sistnevnte paret var imidlertid ikke på festen.

Viste frem sin nye kjæreste

Anniken Jørgensen viste også frem den nye kjæresten sin, Anders Gran (24), foran TV 2s fotograf:

VISTE FREM KJÆRESTEN: Anniken Jørgensen sammen med Anders Gran.
VISTE FREM KJÆRESTEN: Anniken Jørgensen sammen med Anders Gran. Foto: Espen Solli/ TV 2

Jørgensen har vært åpen om at hun har slitt med depresjon og sterk kjærlighetssorg i fire år.

– Nå har jeg endelig funnet lykken igjen. Det var skikkelig rart i starten, men veldig, veldig bra. Han er en fin fyr, sier Jørgensen til TV 2.

Og bloggerne var rause med å posere foran kameraene. Se bildeserie fra festen her:

PÅ BLOGGERNE-FEST: Deltakerne i Bloggerne var samlet til fest på Teatro i Oslo torsdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2

Bloggerne har premiere mandag 20. februar, og sendes mandag til torsdag kl. 21.30.