Wenger har ingen planer om å gi seg i sommer

Arsenal-manageren gyver løs på en ny sesong uansett.

Arsene Wenger er under stort press etter 1-5-tapet for Bayern München i midtuken. Deler av Arsenal-fansen ønsker at franskmannen, som har vært i Arsenal i over 20 år, gir seg til sommeren.

Enkelte spekulerte i at Wenger ville benytte pressekonferansen før FA-cup-kampen mot Sutton til å annonsere sin Arsenal-avgang, men slik gikk det ikke.

I stedet lovet Wenger at han vil fortsette i manageryrket utover inneværende sesong.

– Uansett hva som skjer, vil jeg være manager neste sesong. Enter det er her eller et annet sted. Jeg taper nederlag, jeg hater å tape kamper. Jeg har et stort ansvar i denne klubben. Det er vanskelig, men jeg har styrken og erfaringen til dette, sier Wenger.

Han antydet at han vil ta en avgjørelse i mars eller april.

– Men min fremtid er ikke viktig. Det er laget og fotballklubben Arsenal. Vi må fokusere på virkelige problemer - måten vi spiller fotball på - og ikke fremtiden min, understreker han.

Wenger innrømmer likevel at han før eller siden vil skille lag med klubben.

– Det er viktig at klubben gjør riktige beslutninger for fremtiden. Jeg har jobbet her i over 20 år, så jeg bryr meg om klubben. Jeg har hatt mange muligheter til å gå til andre klubber, men jeg bryr meg om klubben og klubbens fremtid. Klubben må ende opp i trygge hender, sier han.