OPPGITT: En frustrert Mourinho kritiserer Manchester United-spillerne for dårlige holdninger før torsdagens kamp mot Saint Etienne. Her fra en Premier League-kamp tidligere i år.
OPPGITT: En frustrert Mourinho kritiserer Manchester United-spillerne for dårlige holdninger før torsdagens kamp mot Saint Etienne. Her fra en Premier League-kamp tidligere i år. Foto: Darren Staples

Mourinho ut mot useriøse United-spillere

– For bråkete, for tullete og for avslappet.

Manchester United-manager José Mourinho var alt annet enn fornøyd med hvordan laget hans fremstod før kampen, under oppvarmingen og i første omgang av Europaliga-oppgjøret mot franske Saint-Étienne.

Les også: Zlatan scoret hat trick mot St. Etienne

– For bråkete og tullete
Hjemmelaget fra Manchester tok med seg tre viktige mål signert Zlatan Ibrahimovic til returkampen om en uke, men den portugisiske manageren mener United manglet profesjonalitet.

– Jeg følte det umiddelbart i garderoben før kamp. For bråkete, for tullete og for avslappet. Det samme følte trenerapparatet under oppvarmingen, sier United-sjefen til Daily Mail.

Portugiseren mener laget hans var heldige i de første 45 minuttene.

– Noen av gutta manglet fokus. Når man ikke er konsentrert i det man entrer banen, er det vanskelig å få konsentrasjonen tilbake. I første omgang var vi veldig dårlige.

Refser Pogba-brødrene
Klubblegende Roy Keane peker på oppførselen til Paul Pogba før kamp og i pausen som et problem. Det var nemlig to blad Pogba på banen torsdag. Pauls storebror Florentin spilte i Saint-Étienne-forsvaret.

BLESSED #lapogbance tag your family, spread the love

Et innlegg delt av Paul Labile Pogba (@paulpogba)

– De snakket mer sammen i én kamp enn jeg har snakket med brødrene mine i løpet av de siste fem årene, poengterer Iren i kanalen ITV ifølge Daily Mail.

– Det plaget meg. Pogba er en fri sjel, men han har litt for høy selvtillit, sier Keane.

Det er ikke første gang en tidligere United-spiller kritiserer Paul Pogba. Også Rio Ferdinand har gått hardt ut mot Pogba og lagkompis Lingard sine sprell på sosiale medier.

– Det hadde ikke skjedd dersom Ferguson hadde vært der, mente den tidligere United-stopperen.

Etter kampen mot det franske laget samlet Pogba-familien seg i korridorene på Old Trafford. Der viste de frem dansen «La Pogbance» for tusenvis av følgere på Instagram.

C l'ambiance #lapogbance

Et innlegg delt av Paul Labile Pogba (@paulpogba)