SOUTHAMPTON-SPILLER: Martín Cáceres skal løse stopperkrisen.
SOUTHAMPTON-SPILLER: Martín Cáceres skal løse stopperkrisen. Foto: southamptonfc.com

Denne mannen skal løse Southamptons stopperkrise

Martín Cáceres har skrevet under på en korttidskontrakt.

Southampton har signert den rutinerte stopperen Martín Cáceres (29) på en kontrakt ut sesongen.

Uruguayaneren med 68 landskamper har fått utdelt draktnummer 12.

– Ekstremt fornøyd
Han har vært klubbløs siden han forlot Juventus ved slutten av forrige sesong, og har også spilt for både Barcelona og Sevilla.

– Jeg er veldig glad for å ha signert for en viktig klubb i engelsk fotball. Jeg ser frem til å komme i gang med mine nye lagkamerater, sier Cáceres til klubbens nettsider.

– Av alle alternativene jeg hadde, mener jeg det beste for meg var å komme til Southampton. Jeg er ekstremt fornøyd med å ha kommet til denne klubben, fortsetter uruguayaneren.

Stopperkrise
Southampton solgte José Fonte til West Ham i januar, og deretter ble stopperkjempen Virgil van Dijk langtidsskadet.

Det har sørget for at det har vært svært tynn dekning i midtforsvaret på St. Mary's.

– Å hente spillere i januar er en ekstremt vanskelig oppgave, og i år var det et spesielt vanskelig marked for stoppere. Vi ønsket å hente en spiller av et høyt kaliber i denne posisjonen i januar, så jeg er henrykt over at vi, etter hardt arbeid, har klart å signerte Martín Cáceres på en korttidskontrakt, sier sportsdirektør Les Reed.

– Martín er svært dyktig, har spilt på aller høyeste nivå og har vunnet mange trofeer og medaljer. Han har stor internasjonal erfaring for Uruguay, og har hatt suksess i både Juventus og Barcelona, fortsetter Reed.